Trio Gušt korak po korak do novog studijskog albuma!

U prodaji je novi album tročlanog splitskog sastava Trio Gušt “Korak (po) ko rak”.

Zanimljiv naslov novog studijskog albuma objasnio je Želimir Dundić Dundo, frontmen sastava:
“Naša osobna karta su miksevi raznih hitova koje radimo od 1995. godine. U našoj dugogodišnjoj karijeri dosad smo objavili samo jedan autorski album „Gdje me vode putevi“ 1998. godine no, ubrzo smo se vratili onome što najbolje znamo i što volimo, miksevima. Međutim, zbog birokracije i administracije miksevi se danas ne mogu raditi kao nekad pa smo se prije nekoliko godina odlučili ponovo za autorske pjesme. Ovaj album donosi pjesme koje su nastajale zadnjih devet godina i na neki način je naša nova prekretnica kojom želimo skrenuti pažnju na svoj autorski rad.”

Na novom albumu nalazi se petnaest pjesama koje su članovi Trio Gušta predstavljali na festivalima: CMC festival Vodice, Festival zabavne glazbe Split, Dalmatinska šansona Šibenik, Etno fest Neum, Melodije hrvatskog juga Opuzen, Marko Polo fest na Korčuli. Upravo su im ovi renomirani festivali omogućili odličnu promociju pjesama u kojima je ovaj tročlani sastav unio svoj prepoznatljiv stil, vesele i zabavne pjesme nerijetko duhovitih stihova poput “E, da mi je pamet sve’ca” i “Živija ja i moga ćaće sin”. Pjesma “Al Capone” jedina je pjesma koja nije predstavljena na festivalu, ali je našla svoje mjesto na albumu budući je nastala u zadnjih nekoliko godina njihovog autorskog rada.
Novi album grupe Trio Gušt “Korak (po) ko rak” službeno je predstavljen na press konferenciji Splitskog festivala  u restoranu “Bajamonti” na Prokurativama na kojima su Trio Gušt nastupali nekoliko puta. Album možete kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

(47)

Trio Gušt korak po korak do novog studijskog albuma!