Turneji Željka Bebeka pridružuje se i sin Zvonimir!

Na najavljenoj regionalnoj turneji „Ono nešto naše“ u Zagrebu, Osijeku i Splitu Željko Bebek priprema nam brojna iznenađenja.

Osim što će nas na koncertima provesti kroz novi album „Ono nešto naše“, Željko Bebek provest će nas i kroz svoju 40 godina dugačku glazbenu karijeru, a na pozornici će mu se, osim proširenog benda i gudačke sekcije, pridružiti i sin Zvonimir na kojeg je iznimno ponosan! Zvonimir je česti gost na njegovim koncertima, a zajednički nastup oca i sina, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Zvonimir je veliki zaljubljenik u gitaru, a u skladu sa školskim obavezama nastupa na očevim koncertima i prema svemu sudeći, nastavlja njegovim stopama u čemu ga i sam Bebek svesrdno podržava. Tako će i njegova uloga na očevoj turneji biti izrazito važna u izvedbama nekih pjesama!

Osim što se za turneju priprema sa sinom Zvonimirom, ovih su se dana Bebek i producent koncerta Branimir Mihaljević zatvorili u studio u kojem finaliziraju koncertni repertoar s presjekom najvećih hitova tijekom dugogodišnje karijere!

Kako kaže i sam Bebek, već sada osjeća veliko uzbuđenje jer će neke pjesme doživjeti potpuno drugačije aranžmansko čitanje. Trenutni veliki hit „Ako voliš ovu ženu“ s kojim se već trinaest tjedana nalazi pri samom vrhu nacionalne top liste HRTOP 40, a inače je ne izvodi na svojim koncertnim nastupima, doživjet će svoju premijernu live izvedbu u Zagrebu, Splitu i Osijeku!

(160)

Turneji Željka Bebeka pridružuje se i sin Zvonimir!