U prodaji debitantski album mlade glazbene zvijezde Luke Basija

U prodaji je prvi album iznimno uspješnog mladog pjevača Luke Basija, jednostavno nazvan “Luka Basi”. Ovaj talentirani glazbenik vrlo brzo je postao miljenik hrvatske publike, ali i kolega s kojima je ostvario neke od naemitiranijih dueta. Prvi takav bio je s Jolom, a pjesma “Nisam ja od jučer” objavljena prije tri godine broji dosad više od četiri milijuna pregleda na YouTube kanalu.

Put uspjeha osigurali su mu i naredni hitovi “Istrijanko, ružo moja”, “U bijelom”, “Kombinacija”, “Sedam noći”, a Luka se može pohvaliti i suradnjom s našim najatraktivnijim pjevačicama, Lidijom Bačić u pjesmi “Solo” i Lanom Jurčević u pjesmi “Upalimo ljubav”. Osim navedena tri dueta, na Lukinom debitantskom albumu nalaze se i hitovi “Ružo bila” s Markom Škugorom i “Moja” s bendom Ljubavnici. Na novom albumu je i posljednji hit singl “Kad vidin Boga uživo” s kojim Luka debitira na Splitskom festivalu. Posljednju pjesmu za njega je napisao Nenad Ninčević, autor nekoliko njegovih pjesama, a nastup na ovogodišnjem 59. Splitskom festivalu za Luku Basija je ostvarenje sna budući je zaljubljenik u dalmatinsku glazbu. Upravo će na splitskim Prokurativama Lukin prvi album u izdanju Nika Recordsa i Croatia Records biti prvi put službeno predstavljen.

Iza Luke stoji snažan autorski i produkcijski tim pod imenom Raay Music koji čine Raay, Branimir Levac i Krešimir Tomec. Za Luku pišu najbolji tekstopisci Nenad Ninčević, Fayo, Robert Pilepić, Karlo Asandov, Goran Belenko, a Luka je u svoju biografiju upisao i nastup na nekoliko festivala: CMC festival u Vodicama, MIK, Aurea fest u Požegi i Splitski festival. Omot za novi album djelo je Klemena Kokola, a Neo Visuals potpisuje Lukine atraktivne fotografije.

Dvanaest pjesama na albumu “Luka Basi” predstavljaju Lukin dosadašnji uspješan radi i pravac kojim će ovaj sjajni glazbenik anđeoskog glasa sa svojim timom i dalje osvajati publiku. Emotivan, iskren s pjesmama koje pružaju užitak slušanja glazbe – album “Luka Basi”. Možete ga kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

(42)

U prodaji debitantski album mlade glazbene zvijezde Luke Basija