U subotu 17.5. u Boogaloou  je bila usijana atmosfera!

U subotu 17.5. na koncertu Elle, Minee & I Bee vladala je potpuna nineties plesna atmosfera!

Par minuta nakon 23 h na pozornicu je stupila Ella i koncert otvorila svojim mega hitom “Iza ponoći”. Putovanje kroz devedesete nastavila je svojim hitovima “Deset puta”, “Pet minuta”, “Ponekad ludujem”, “Povedi me” kao i izvedbama popularnih hitova iz ere devedesetih poput “Ja ti priznajem”, “Ja sam vlak” i druge, koje je publika s oduševljenjem pratila. Spontana i uvijek dobro raspoložena Ella, više je puta mijenjala svoj outfit, a nastup je završila izvedbom Emilijine pjesme “Javi se”.

Nakon Elle, pozornicu je oko ponoći preuzela vesela i nasmijana Minea. Okupljene je dodatno rasplesala svojim hitom “Rano” nakon kojeg su uslijedili “Da me ‘oće Stipe”, “Good boy”, “Uberi ljubicu”, “Bit će bolje” i drugi. Kroz gotovo sat vremena nastupa, u pratnji svojih plesačica Minea je održala još jedan odličan nastup te potvrdila svoj status miljenice publike.


Šećer na kraju bila je I Bee, koja se pojavila u originalnom kostimu iz devedesetih čime je pokazala zavidnu liniju, a kroz nastup od sat i pol vremena i kondiciju. Otvorila ga je s “Predaleko” i nastavila s “Neizbrisivo”, “Ne mazi me ko on”, “Šumica 2”, “Nag” te nezaobilaznim hitovima “U krvi imam te” i “Godinama”. U pratnji Tomislava Tržana, poznatog kao TT, koncert su, u skladu s temom večeri, završili pjesmom “Žena devedesetih”.


Cijelu je večer zaokružio jedinstveni Neno Belan, ovoga puta kao DJ! Zabavu je preselio u malu dvoranu kluba Boogaloo, koja je bila dupkom puna. Prisutne je oduševio svojim izborima, a nekima po prvi put otkrio svoj “skriveni” talent. Odlična glazba, odlična atmosfera i iznad svega odlično društvo, održavali su zabavu do ranih jutranjih sati te ovaj Cro Dance Party učinili nezaboravnim!

(39)

U subotu 17.5. u Boogaloou je bila usijana atmosfera!