Veličanstvena Mia ponovno zablistala na božićnom koncertu u Lisinskom!

Mia Dimšić i ove je godine u Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” priredila božićni koncert za pamćenje. Drugu godinu zaredomtjednima unaprijed rasprodala je Lisinski, a publika je i ovom prilikom mogla uživati u sjajnim aranžmanima njenih najvećih hitova.

Veliki božićni koncert koji je Mia priredila za svoje obožavatelje već je drugu godinu zaredom najljepši uvod u nadolazeće blagdane. Do posljednjeg mjesta popunjena dvorana od samog je početka pjevala pjesme poput “Život nije siv”, “Slobodna”, “Budi mi blizu”, “Cimet i čaj”, “Sunce, oblak, vjetar”, “Do posljednjeg retka” i mnoge druge s njezina dva albuma “Život nije siv” i “Božićno jutro”. Na radost mnogobrojne publike jedan od gostiju iznenađenja bio je Davor Gobac, koji je uz Mijinu pomoć začinio nastup hitovima Psihomodo popa “Frida” i “Molim vas striček”.

Trenutno najpopularnija hrvatska glazbenica je još jednom pokazala koliko se dobro snalazi i u izvođenju obrada pa je tako isporučila sjajne verzije pjesama “Shape of You” Eda Sheerana“Jolene” američke country dive Dolly Parton te “Jingle Bell Rock”.  Na pozornicu je potom izašao Luka Bulić i svojim Bullhitom razveselio i nasmijao prepunu dvoranu, a medley dueta izveo je zajedno s Mijom oponašajući pritom izvođače poput Arsena Dedića, Massima i Kemala Montena.

Najemotivniji trenutak večeri svakako je obilježila pjesma “Galeb i ja”pokojnog Olivera Dragojevića, koju je Mia izvela uz pratnju klavira i violine.
“Svi smo osjetili želju da odamo Oliveru počast i mislim da je to nešto što bi svi mladi glazbenici s ovih prostora trebali raditi. Voljela bih da roditelji puštaju djeci ovakve pjesme jer je to nešto što se ne smije zaboraviti. Zaista bih htjela da ostanu neizostavan dio opće hrvatske glazbene kulture”, rekla je Mia.

Za sâm kraj koncerta Mia je uz pomoć rasplesane dvorane otpjevala svoje najveće hitove “Bezimeni” i “Život nije siv”, a jednom od najljepših tradicionalnih božićnih pjesama “Veselje ti navješćujem” i zaokružila ovu čarobnu priču.
Nakon koncerta velika gužva se stvorila prilikom druženja Mije s obožavateljima, a mnogi od njih su ovaj trenutak zabilježili fotografiranjem i selfiejima.

Podsjećamo da prvi božićni album Mije Dimšić, “Božićno jutro”, možete kupiti po cijeni od 79 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=960201
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1319890792
Amazon: https://amazon.com/dp/B077TBG4FT
Spotify: https://open.spotify.com/album/2YUpj61wE8AMRGC4dmQpev
Deezer: https://deezer.com/hr/album/52534072

Foto: Goran Berović

(84)

Veličanstvena Mia ponovno zablistala na božićnom koncertu u Lisinskom!