Više od 200 plesača, gostiju, i glazbenika u showu Ivane Banfić

Plesači, zbor, mnogobrojni gosti, kolege Severina, Toni Cetinski, Dino Merlin, Leo, Nikola Marjanović i Igor Drvenkar, praćeni muzičarima koji su nekoć svirali sa legendarnim kraljem funka Dinom Dvornikom složeni u glazbeno vizualnu bajku proći će 28.3.2019 pozornicom Vatroslava Lisinskog.

Ivana Banfić i plesači plesnog centra Tala i TT
odrađivali su danas koreografije u Lisinkom, a ono što nas čeka je prava glazbeno vizualna bajka popraćena sa specijalnim svjetlosnim efektima. Šumicu koju smo navikli gledati sa bogatom koreografijom ovoga puta dodatno će začiniti i zbor Concordia Discors, tako da se na sceni priprema opća glazbeno vizualna gužva. Sa Dinom Merlinom izvesti će hit Godinama, a on prava iznenađenja tek slijede u duetima sa Tonyem i Severinom.

Ivana kako je i sama izjavila htjela je publici priušitit nešto više od samog koncerta, show po uzoru na svjetske showove sa mnoštvom plesača, gostiju aktera, kolega koji će sa njom otpjevati njene hitove. Za kostime se opet pobrinula Matija Vuica koja je inače radila i kostime za Ivanine najveće hitove “Šumica” i “Godinama”.

A ono što nas čeka je i igra svjetla. Da i publika će ovoga puta biti dio scene, pa se savjetuje svim posjetiteljima da dođu obučeni u bijelo (gornji dio) kako bi mogli biti dio boja i vizuala kroz scene koje će se izmjenjivati tokom showa. Za one koji zaborave a žele biti obojani u više boja, na ulazu će se podijeliti bijele majice.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na prodajnim mjestima ulaznice.hr i na blagajni Dvorane Vatroslav Lisinski.

(140)

Više od 200 plesača, gostiju, i glazbenika u showu Ivane Banfić