Ecija Ivušić

Voditeljica

Mlada i simpatična Ecija Ivušić televizijsku karijeru započela je u HTV-ovoj emisiji Četiri zida, kao suvoditeljica na najvećem glazbenom showu Hrvatska traži zvijezdu na RTL televiziji, te nastavila na glazbenom kanalu CMC gdje vodi emisiju Backstage. Od šesnaeste godine bavi se modelingom, a do sada je snimila veliki broj reklama, editorijala i naslovnica. Ecija obožava šopingirati, uvijek je u trendu i voli dizajnersku odjeću. Čita sve što joj dođe pod ruku, a zabavlja je čitanje horoskopa u tabloidima. Obožava pisati duge Facebook statuse o svemu što joj smeta ili je iznenadi u životu, a želja joj je jednog dana napisati roman.

Dalibor Petko

Voditelj

Dalibor Petko je dugogodišnji televizijski i radijski voditelj. Godinama je vodio 'Glazbeni show Dalibora Petka' na Narodnom radiju i emisiju 'Petkom s Petkom' IN Magazina na Novoj tv. Danas radi kao autor, urednik i voditelj televizijske emisije ‘Dalibor Petko Show’ na CMac televiziji.

Počeci
Dalibor Petko, rođen je 27.01. u Zagrebu, u znaku vodenjaka. Završio je Opću gimnaziju u Velikoj Gorici kao jedan od najuspješnijih učenika generacije, nakon koje pohađa Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu. Posao ga je odveo u drugom smjeru zato njegova diploma još uvijek čeka. Prve novinarske korake napravio je u Velikoj Gorici pišući za lokalne novine Glasnik Turopolja i Reporter te radeći kao voditelj na RVG-u. Pisao je članke i za National Geographic Junior, radio i na Z1 televiziji kao producent i kao voditelj te dugo godina bio urednik nacionalne top liste HrTop20, koja se emitirala na pedesetak radio postaja.

Radijska karijera
Nakon što je svoju karijeru započeo na RVG-u te povremeno radio na Obiteljskom radiju i Anteni Zagreb, 2010. postaje zaštitni glas Narodnog radija, najslušanijeg radija u Hrvatskoj gdje uređuje i vodi 'Glazbeni show Dalibora Petka'. Emisija se emitirala od ponedjeljka do četvrtka od 18 do 20 sati i promovirala sve oblike popularne hrvatske glazbe. U nekoliko tisuća emisija Petko je ugostio apsolutnu cijelu hrvatsku estradu. 2016. godine Dalibor je dobio i veliko priznanje, osvojio je Večernjakovu ružu, najvažniju nagradu koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista. Dalibor se od radijskih slušatelja oprostio u rujnu 2016. godine.

Televizijska karijera
Još kao dijete ostvario je prve televizijske korake. Naime, nastupao je u najpopularnijoj dječjoj emisiji Turbo Limach Show, gdje je završio kao pobjednik sezone. Kao televizijsko lice mogli ste ga vidjeti u ulozi voditelja Hrvatskog Radijskog Festivala, novogodišnjeg programa Nove TV i emisije S lipom do jutra, kao i na lokalnim televizijama u glazbenoj emisiji Promocija. Petko je bio i jedini voditelj iz Hrvatske, koji je vodio veliki spektakl u Skopju posvećen Toši Proeskom. 2012. postaje dio ekipe In Magazina. U rubrici 'Njeno drugo lice' donosi intervjue s intrigantnim Hrvaticama, a u rubrici 'Petkom s Petkom' priređuje iznenađenja svojim gledateljima, upoznavajući ih s njihovim omiljenim pjevačima. Njegova rubrika 'Petkom s Petkom' sastavni je dio IN magazin već dugi niz godina, a 2015. ona je prerasla u pravi glazbeno zabavni show koji je gledatelje svakog petka vodio kroz svijet dobre glazbe, humora i pregršt zabave uz brojne goste i iznenađenja. Nakon tri sezone showa, Petko odlazi na CMC televiziju gdje od travnja 2018. godine vodi i uređuje ‘Dalibor Petko Show’. Dvosatna emisija emitira se nedjeljom u 15 sati.

Ostalo
Petko se pojavio u video spotu Borisa Novkovića Kunem ti se, zajedno s glumcima Stefanom Kapičićem i Sanjom Vejnović te u spotu Teške industrije 'Dolje južno', zajedno s voditeljicom Ivom Šulentić. 2017. bio je sudionik showa Tvoje lice zvuči poznato gdje je gledatelje nasmijavao urnebesnim transformacijama u Lidiju Bačić, Spice Girls, Coloniju, Željka Bebeka, Amy Winehouse i brojne druge. Sinhronizirao je film ‘Petar Zecimir’, a ne krije da mu je velika želja zaigrati na velikom platnu. Poznat je kao veliki zagovornik prava životinja, osobito oko akcija udomljavanja napuštenih pasa i mačaka. Sam je udomio dva psa iz skloništa za životinje Dumovec.

Edina Pršić

Voditeljica

Rođena u Zagrebu 7.6.1993., od malih nogu zaljbljenik u kazalište i glumu; od 2010. idućih 13 godina provodi u Zagrebačkom kazalištu mladih gdje uči o dramskom stvaralaštvu, govoru, pokretu i glumi. Pohađa razne radionice kao npr. „Glumac i monolog" radionica International Arts Centra Zagreb, „Uvod u tehniku Mihaila Čehova", Studio Chekov Croatia, umjetničke radionice studija „Točka na i" i druge. Osim umjetnosti, kroz osnovnu i srednju školu aktivno je posvećena i sportu, stoga natjecateljski trenira i odbojku. Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisuje studij Komunikologije na Hrvatskim studjima te je još dva ispita dijele do diplome. Kroz studij stječe iskustvo u novinarstvu - prvo na lokalnoj Televiziji Zapad te na Televiziji student zatim i u informativnom programu RTL Danas. Kroz cijelo to vrijeme bavi se i glumom; zadnje uloge u idućim projektima: McMafia, film The Guardian Angel finskog redatelja Arta Halonena, uloga Ive Jakopović u seriji Samo ti pričaj (Nova TV), reklame: Hrvatska lutrija, Vindija, Heineken, HT. Također bila je zaštitno lice modne kuće Diadema za prošlu sezonu proljeće/ljeto. Obožava društvo, obitelj, knjige, kazalište, filmove, glazbu, putovanja.