Balada ‘Zadnji put’ jakih tamburaških snaga

Tamburaški sastav Caprio i frontmen popularnih Bosutskih bećara Ivan Šebalj predstavili su sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju prekrasnu baladu “Zadnji put”. Ivan Šebalj ujedno je autor teksta, dok je njegov kolega iz Bosutskih bećara, Marin Bando autor glazbe i aranžmana koji supotpisuje sa Željkom Nikolinom. Pjesma je snimana i miksana u studiju Željka Nikolina u Osijeku. Redatelj i snimatelj spota je Darko Bušnja, a glavnu ulogu u spotu dobila je mlada glumica iz Splita, studentica glumačke akademije u Osijeku Petra Kraljev.

Zanimljivo je da su debitantsku pjesmu Tamburaškog sastava Caprio iz Vinkovaca, koja je objavljena prije gotovo godinu dana, pod nazivom “Bog zna što bih bio bez tebe” također napisali Ivan Šebalj i Marin Bando, a redatelj spota bio je Darko Bušnja.

TS Caprio osnovan je 2013. godine u Vinkovcima, ali trenutna postava koju čine Zvonimir Đurković (prim), Davor Žderić (glavni vokal i basprim 1), Ivan Štivičević (basprim 2), Darijan Raguž (basprim 3), Dražen Ostružnjak (bas) i Ivan Dugonjić (kontra) svira zajedno od travnja 2014. godine. Mladi sastav dosad je sudjelovao na samo jednom festivalu i to Glazbenom festivalu “Šokačke pisme” Županja 2014. godine s pjesmom “Srce šokačko”.

https://youtu.be/PGP6wGfjotY

(450)

Balada ‘Zadnji put’ jakih tamburaških snaga