Dalibor Petko

Voditelj

Dalibor Petko je dugogodišnji televizijski i radijski voditelj. Godinama je vodio 'Glazbeni show Dalibora Petka' na Narodnom radiju i emisiju 'Petkom s Petkom' IN Magazina na Novoj tv. Danas radi kao autor, urednik i voditelj televizijske emisije ‘Dalibor Petko Show’ na CMC televiziji.

Počeci
Dalibor Petko, rođen je 27.01. u Zagrebu, u znaku vodenjaka. Završio je Opću gimnaziju u Velikoj Gorici kao jedan od najuspješnijih učenika generacije, nakon koje pohađa Fakultet prometnih znanosti u Zagrebu. Posao ga je odveo u drugom smjeru zato njegova diploma još uvijek čeka. Prve novinarske korake napravio je u Velikoj Gorici pišući za lokalne novine Glasnik Turopolja i Reporter te radeći kao voditelj na RVG-u. Pisao je članke i za National Geographic Junior, radio i na Z1 televiziji kao producent i kao voditelj te dugo godina bio urednik nacionalne top liste HrTop20, koja se emitirala na pedesetak radio postaja.

Radijska karijera
Nakon što je svoju karijeru započeo na RVG-u te povremeno radio na Obiteljskom radiju i Anteni Zagreb, 2010. postaje zaštitni glas Narodnog radija, najslušanijeg radija u Hrvatskoj gdje uređuje i vodi 'Glazbeni show Dalibora Petka'. Emisija se emitirala od ponedjeljka do četvrtka od 18 do 20 sati i promovirala sve oblike popularne hrvatske glazbe. U nekoliko tisuća emisija Petko je ugostio apsolutnu cijelu hrvatsku estradu. 2016. godine Dalibor je dobio i veliko priznanje, osvojio je Večernjakovu ružu, najvažniju nagradu koju dodjeljuju čitatelji Večernjeg lista. Dalibor se od radijskih slušatelja oprostio u rujnu 2016. godine.

Televizijska karijera
Još kao dijete ostvario je prve televizijske korake. Naime, nastupao je u najpopularnijoj dječjoj emisiji Turbo Limach Show, gdje je završio kao pobjednik sezone. Kao televizijsko lice mogli ste ga vidjeti u ulozi voditelja Hrvatskog Radijskog Festivala, novogodišnjeg programa Nove TV i emisije S lipom do jutra, kao i na lokalnim televizijama u glazbenoj emisiji Promocija. Petko je bio i jedini voditelj iz Hrvatske, koji je vodio veliki spektakl u Skopju posvećen Toši Proeskom. 2012. postaje dio ekipe In Magazina. U rubrici 'Njeno drugo lice' donosi intervjue s intrigantnim Hrvaticama, a u rubrici 'Petkom s Petkom' priređuje iznenađenja svojim gledateljima, upoznavajući ih s njihovim omiljenim pjevačima. Njegova rubrika 'Petkom s Petkom' sastavni je dio IN magazin već dugi niz godina, a 2015. ona je prerasla u pravi glazbeno zabavni show koji je gledatelje svakog petka vodio kroz svijet dobre glazbe, humora i pregršt zabave uz brojne goste i iznenađenja. Nakon tri sezone showa, Petko odlazi na CMC televiziju gdje od travnja 2018. godine vodi i uređuje ‘Dalibor Petko Show’. Dvosatna emisija emitira se nedjeljom u 15 sati.

Ostalo
Petko se pojavio u video spotu Borisa Novkovića Kunem ti se, zajedno s glumcima Stefanom Kapičićem i Sanjom Vejnović te u spotu Teške industrije 'Dolje južno', zajedno s voditeljicom Ivom Šulentić. 2017. bio je sudionik showa Tvoje lice zvuči poznato gdje je gledatelje nasmijavao urnebesnim transformacijama u Lidiju Bačić, Spice Girls, Coloniju, Željka Bebeka, Amy Winehouse i brojne druge. Sinhronizirao je film ‘Petar Zecimir’, a ne krije da mu je velika želja zaigrati na velikom platnu. Poznat je kao veliki zagovornik prava životinja, osobito oko akcija udomljavanja napuštenih pasa i mačaka. Sam je udomio dva psa iz skloništa za životinje Dumovec.

Edina Pršić

Voditeljica

Rođena u Zagrebu 7.6.1993., od malih nogu zaljubljenik u kazalište i glumu; od 2010. idućih 13 godina provodi u Zagrebačkom kazalištu mladih gdje uči o dramskom stvaralaštvu, govoru, pokretu i glumi. Pohađa razne radionice kao npr. „Glumac i monolog" radionica International Arts Centra Zagreb, „Uvod u tehniku Mihaila Čehova", Studio Chekov Croatia, umjetničke radionice studija „Točka na i" i druge. Osim umjetnosti, kroz osnovnu i srednju školu aktivno je posvećena i sportu, stoga natjecateljski trenira i odbojku.

Nakon srednjoškolskog obrazovanja upisuje studij Komunikologije na Hrvatskim studijima te je još dva ispita dijele do diplome. Kroz studij stječe iskustvo u novinarstvu - prvo na lokalnoj Televiziji Zapad te na Televiziji student zatim i u informativnom programu RTL Danas. Kroz cijelo to vrijeme bavi se i glumom; zadnje uloge u idućim projektima: McMafia, film The Guardian Angel finskog redatelja Arta Halonena, uloga Ive Jakopović u seriji Samo ti pričaj (Nova TV), reklame: Hrvatska lutrija, Vindija, Heineken, HT.

Također bila je zaštitno lice modne kuće Diadema za prošlu sezonu proljeće/ljeto. Obožava društvo, obitelj, knjige, kazalište, filmove, glazbu, putovanja.

Elena Jung

Voditeljica

Rođena Puljanka s 8 godina upisuje dramsku grupu gdje radi na svojim komunikacijskim vještinama i svladava pravogovor. U dramskoj skupini ostaje do svoje petnaeste godine. Aktivno je trenirala odbojku i kickboxing.

U Puli završava i tečaj manekenstva gdje usvaja vještine pravilnog držanja tijela, osnove improvizacije te osnovne elemente glume. Pobijedila je na izboru za  Miss Istarske županije 2015. godine, a na izboru za Miss Hrvatske proglašena je jednom od top 6 najljepših djevojaka. Početkom 2017. godine osvaja titulu prve pratilje Miss Universe Hrvatske gdje i započinje ozbiljno putovanje u svijet mode.

Zaštitno je lice nekoliko kampanja Vesne Spose. Sudjeluje u kampanji za modni dvojac ELFS i La Luna London te dobiva veliku kampanju za novu kolekciju Calzedonije 2018. S brendom Hero4Heroes njezin editorijal izlazi u časopisu u Dubaiju. Svoje mjesto pronalazi i u reklami za hrvatski Lidl i australski nutrition & supplement brend Smylean. Pojavljuje se u dva spota svjetski popularnih glazbenika 2CELLOS, zatim spotovima Antonije Šole i Davida Temelkova.

Put ju dovodi u Zagreb gdje počinje raditi za CMC televiziju te ostvaruje svoj voditeljski san i započinje novu životnu avanturu. Slobodno vrijeme provodi  čitajući knjige, vježbajući u teretani ili druženjem s obitelji i prijateljima.