‘Adeste fideles’ među najljepšim božićnim pjesmama na svijetu

Božićnu himnu “Adeste fideles” u izvedbi Tereze Kesovije i Jacquesa Houdeka, redakcija francuskog „Le Podcast Journal“ uvrstila je među najljepše božićne pjesme na svijetu. Jedinstveni božićni duet naših dvoje sjajnih glazbenika tako se našao na listi pjesama u izvođenju najboljih svjetskih interpreta poput Luciana Pavarottija, Mariah Carey, Roberta Alagna, Jonas Kaufmanna, Céline Dion, Les Stentorsa, Nane Mouskouri, Elvisa Presleya, Joe Dassin i ostalih.

Video spot za ovu svevremensku božićnu himnu Tereza Kesovija i Jacques Houdek snimili su u prekrasnoj đakovačkoj katedrali svetog Petra koja je svojom ljepotom pridonijela čaroliji same pjesme izvedene u pratnji Tamburaške filharmonije i uz producentsku palicu Tihomira Ivanetića.

“Gospoda Ivanetić i Seletković, uz Tamburašku filharmoniju, napravili su pravo remek djelo! Ovo je izvedba kakve u svijetu nema, tambura je na poseban način ukrasila naš duet, a Jacquesov i moj glas baš su lijepo zaokružili ovu sjajnu ideju. Jacques je veliki pjevač, a osim toga je i moj divan prijatelj, stoga sam posebno sretna što će i ova suradnja ostati kao prelijepa uspomena na naše prijateljstvo!”, rekla je Tereza.

Njihova izvedba očarala je izgleda i redakciju francuskog „Le Podcast Journal“ što je potvrda odličnoj zamisli Tihomira Ivanetića i realizaciji vrhunskih glazbenika.

https://youtu.be/jEmB7M6CEJo

(10816)

‘Adeste fideles’ među najljepšim božićnim pjesmama na svijetu