Buđenje novim albumom “Samo ti, samo ja” razbudilo Tvornicu kulture!

Svakim albumom i svakim koncertom Buđenje opravdava svoj status hrvatske pop rock uzdanice i jednog od najatraktivnijih koncertnih bendova. Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” Buđenje je zacementiralo status na glazbenoj sceni, a koncertom održanim u Tvornici kulture oduševili sve prisutne koji su tu večer odlučili uživati uz nebrojene hitove Buđenje.

Koncert su otvorili s radijskim hitom “Budi moja” nakon čega su uslijedili stariji favoriti poput “Sve da hoću”“Sad bi sve ponovija” i “Ne govori više” koje su izazvale oduševljenje publike. Prvi gost večeri bio je sjajni Damir Kedžo koji je izveo “Ronim na dah”, ali u novom aranžmanu Buđenja. Da se Buđenje uvijek potrudi svojoj publici pružiti najbolja iznenađenja potvrdili su i ostali gostiBoris Hrepić Hrepa (basist Daleke obale) koji se s usnom hrmonikom pridružio na pjesmi “Nisi neko zlato”, sljedećem singlu s novog albuma te košarkaški velikan Dino Rađa koji je s bendom izveo “Tush” ZZ Topa i “Highway to Hell” AC/DC-ja uz Laru Antić i Hrvoja Prskala iz grupe Bang Bang. Bivši klavijaturist benda i veliki prijatelj Igor Ivanović pridružio se na pjesama “Pusti” i “Oprostija bi sve”.

Funkoidna večer u režiji Buđenja ispunila je sva očekivanja. Groovy ritmovi i klavirske dionice, žešći ritmovi i balade – album “Samo ti, samo ja” doživio je odličnu prezentaciju i potvrdio se kao najzreliji i najbolji njihov album!

Foto: Julien Duval

(66)

Buđenje novim albumom “Samo ti, samo ja” razbudilo Tvornicu kulture!