Grupa Markiz predstavila plesni spot za singl ‘DaDaDa’

Poslije pauze od skoro 2 godine i povratka pjevačice Ines Mlinarić u bend, Markiz se na domaću scenu vratio pjesmom “Predaja” koju su snimili u suradnji s Remi iz Elementala. Nakon uspješne suradnje s Remi, bend se okreće promociji pjesama koje će se nalaziti na njihovom trećem studijskom albumu najavljenom za jesen 2017. godine.
Prvi u nizu singlova je brza i plesna pjesma “DaDaDa” koja na prvu ulazi u uho. Glazbu za novi singl napisao je Andrej Babić, kojem se u radu na tekstu pridružio Marko Tomljanović. Sjajan, punokrvni rock aranžman djelo je cijelog benda i vanjskog suradnika Ivana Božanića.

Plesni spot za ovu odličnu pjesmu nastao je prema scenariju Andreja Babića, a u režiji Anđela Jurkasa, kojemu su asistirali kamerman i montažer Robert Ferenc te asistent montaže Boris Divjak. Ekspresivnoj Ines su se kao plesači u spotu pridružili članovi plesnog kluba Atomic Dance Factory, ali i plesači amateri, prijatelji i fanovi Markiza.
Spot nastao u koprodukciji Ratio d.o.o. i DOP Produkcije je premijerno emitiran jučer na CMC televiziji.

Novim singlom bend najavljuje i koncertne aktivnosti u idućim mjesecima, ali i rad na završetku trećeg studijskog albuma.

“Trenutno smo na pola puta. Snimili smo 5 pjesama, a do ljeta bi trebali dovršiti ostatak materijala za novi album. Atmosfera na snimanju je odlična i sve ide prema planu”, kaže nam ekipa iz Markiza.

Snimanje novog albuma odvija se pod producentskom palicom Ivana Božanića (gitarist i producent Pips, Chips & Videoclips i ABOP-a) u studiju Dan Mrak.

https://www.youtube.com/watch?v=fmrQRGMY6VU

(261)

Grupa Markiz predstavila plesni spot za singl ‘DaDaDa’