Koncert ‘Zauvijek zajedno’ Danijele Martinović u Lisinskom

Nakon veličanstvenog koncerta „Jednu za ljubav“, na kojemu su nastupili i Tonči Huljić, Dino Rađa te Petar Grašo, Danijela svojoj publici ponovo priređuje glazbenu poslasticu, sada nazvanu „Zauvijek zajedno“ 19. travnja u KD Lisinski.

Koncert će biti presjek njezine dugogodišnje karijere koji će uključivati pjesme od samih početaka i grupe Magazin sve do posljednjih hitova. Danijela će otpjevati svoj aktualni hit „Volim barabu“, koji je izvela na prošlogodišnjem CMC festivalu, a uslijedit će i hitovi bržeg plesnijeg ritma, poput „Brodoloma“ i „Cappucina“. Uvrštene su i pjesme koje su obilježile početak Danijeline solističke karijere, poput „Izdali su me“, „Dobro je“, „Jednom se živi“, „Ovako ne mogu dalje“ (koju je otpjevala s Kemalom Montenom) te pjesma „Neka mi ne svane“, s kojom je nastupila na Eurosongu 1998. godine u Birminghamu i zauzela visoko, peto mjesto.

Njezina profesionalna glazbena karijera sada se može naći u trostrukoj kompilaciji „50 originalnih pjesama“. Naša popularna pjevačica u svojoj je dugogodišnjoj karijeri objavila osam studijskih albuma i dvije kompilacije. Glazbeni tim, uz Danijelin bend, činit će i deset vrhunskih glazbenika. Neke su pjesme, baš za ovaj koncert, u novom aranžmanu.

Danijelino će glazbeno putovanje biti prožeto latino ritmovima i zvucima u kakvima je nismo navikli čuti. Koncert “Zauvijek zajedno“ slavimo u proljetnom glazbenom šarenilu.

(459)

Koncert ‘Zauvijek zajedno’ Danijele Martinović u Lisinskom