Lana Jurčević feat. Ante Cash – Vrti mi se

Lana Jurčević, Fayo i Natko Smoljan, autori velikih Laninih hitova “Majica” i “Ludo ljeto” čiji atraktivni spotovi broje više od 17 milijuna pregleda na Youtube-u, ponovili su uspjeh i Laninim najnovijim hitom “Vrti mi se”. Ovu pjesmu Lana je izvela na nedavno završenom CMC festivalu u Vodicama, a u njoj je ugostila poznatog repera i radijskog voditelja Antu Casha čiji se prošlogodišnji hit “Vakula” i danas rado sluša u radijskom i tv eteru.

Lana se potrudila da njezin nastup u Vodicama bude nezaboravan pa se uz svoje plesačice pojavila u izazovnom crvenom kupaćem kostimu koji podsjeća na spasilačku službu iz nekad poznate tv serije “Baywatch”.

“Ovo ljeto spašavamo ljude od utapljanja u dosadi i depresiji”, dodatno je objasnila Lana.

Pod redateljskog palicom Daria Radusina, Lana je iskoristila sunčano vrijeme kako bi snimila još jedan u nizu izazovnih spotova. Spot se snimao na Krku, a kamerom koja snima 360 stupnjeva snimateljska ekipa napravila je i “Making of” koji će uskoro također biti prikazan na YouTube-u.

Zahvaljujući svojim hitovima Lana je osigurala još jedno radno, koncertno ljeto, a novim spotom “Vrti mi se” dodatno će zavrtjeti glavom muškom dijelu publike.

(964)

Kategorija: Aktualno