Nikola Bosilj iz Mejaša predstavlja samostalni projekt Maligani – poslušajte Tisuću milja

Nikola Bosilj, osnivač i vođa popularnih Mejaša koji već dugi niz godina suvereno vladaju glazbenom scenom, osnovao je još jedan glazbeni projekt u kojem se u potpunosti predstavlja kao autor.

Prvi rezultat je pjesma Tisuću milja koju potpisuje i u glazbenom i u vizualnom smislu – glazbu, tekst, montažu i režiju. Aranžman i produkciju radio je Branimir Mihaljević.
“Već dulje vrijeme u meni se razvijala ideja za ovaj projekt, ali valjda je trebalo proći dovoljno vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. Osim što sam do sada uz Denisa Dumančića pisao pjesme za Mejaše i druge izvođače, odlučio sam publici predstaviti Maligane za čijeg sam pjevača odabrao Aleksa Težaka. Siguran sam da će svojim glasom publici prenijeti emociju mojih pjesama koje su čekale, čini se, baš njega.”, rekao je Nikola.

Pjesma je dobila i video spot u kojem glume prekrasna mlada voditeljica CMC televizije Elena Jung te Mitja Grager. Za kamerom su bili Nikola Bosilj i Fran Dobrenić.
“Nadam se da će se publika brzo prepustiti veselju kojim zrači ova pjesma i da će neopterećeno uživati u njoj kao i mi kad smo je stvarali. Neka ovo bude poklon svima koji slave Valentinovo i onima koji su od svih ljubavi udaljeni miljama daleko.”, kaže Nikola koji obožavateljima Mejaša poručuje kako ovo ne znači i kraj ovog popularnog benda. Štoviše, pripremaju novi album prije ljeta, a do tada ih očekuje niz koncerata u Hrvatskoj kao i nova kanadska turneja u svibnju.

(35)

Nikola Bosilj iz Mejaša predstavlja samostalni projekt Maligani – poslušajte Tisuću milja