Novi studijski album Jelene Rozge ‘Moderna žena’

Novi studijski album Jelene Rozge “Moderna žena” od danas je u prodaji! Naša najpopularnija i najtraženija pjevačica, ljubimica i zaštitno lice brojnih modnih brendova, nazvala je album baš kako joj i priliči – “Moderna žena”. Kombinacija elegantnog prizvuka melodija nalik na pjesme grupe Magazin i današnjih modernih aranžmana, čine ovaj album Jeleninim najboljim albumom dosad! Novo, luksuzno pakirano izdanje sadrži dva CD-a: na prvom se nalaze pjesme novijeg datuma dok bonus CD sadrži hitove nastale u proteklih nekoliko godina.

Prva pjesma na albumu je nedavno objavljeni singl, emotivna balada, “Pismo – glava” koja je u samo tjedan dana skupila gotovo 800.000 pregleda na YouTube-u! Slijedi je naslovna pjesma “Moderna žena” čiju je premijeru spota Jelena odlučila prikazati upravo danas, na prvi dan službene prodaje albuma.

“Moderna žena ovim svijetom korača srcem i razumom. Srce da znamo tko smo i kako se osjećamo, a razum da ostanemo to što jesmo”, objasnila je Jelena vjerujući da će ova pjesma postati svojevrsna “ženska himna”.

Uz još nekoliko novih i dosad neobjavljenih pjesama, prvi CD sadrži i već dobro znane hitove “Nasljednik”, “Udajem se”, “Tsunami”, “Kraljica” i “Otrov”. Svaki od ovih hitova, koju većinom potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, pokazuju Jelenu kao snažnu, ali i emotivnu, nježnu ženu koja ne pristaje na prevare i kompromise. Bonus CD sadrži Jelenine najveće hitove nastale u posljednjih pet godina među kojima su “Nirvana”, hit nominiran za Porin u kategoriji Hit godine 2014. godine, “Dobitna kombinacija”, “Solo igračica”, “Cirkus”, “Okus mentola”, “Život je čudo” i ostale. Na bonus CD-u nalaze se i dvije suradnje “Dalmatinka” s grupom Connect te “Prsti zapleteni” s klapom Rišpet. Osim Vjekoslave i Tončija Huljića, autori pojedinih pjesama na albumu su Pero Kozomara, Dušan Bačić i po prvi put Saša Lazić.

Uz dva CD-a, ovo izdanje sadrži i knjižicu sa svim tekstovima pjesama te sjajne fotografije Jelene Rozge autora Johna Pavlisha. Za vrhunski design omota pobrinuo se Robert Butković pa će “Moderna žena” biti uistinu poseban poklon njenoj publici koja je s nestrpljenjem čekala ovaj album. Naime, Jelena je svoj posljednji album objavila 2011. godine pod imenom “Best of”. Radilo se o dvostrukom albumu na kojem su se našli njeni hitovi koje je pjevala s grupom Magazin te hitovi poput “Bižuterije” koji su obilježili početak njene solo karijere. Prvi samostalni studijski album “Oprosti mala” Jelena je objavila 2006. godine. U zadnjih deset godina, Jelena je pažljivim odabirom pjesama i brižno vođenom karijerom postala jedna od naših najtraženijih pjevačica s gustim koncertnim rasporedom.

Zahvalna svojoj vjernoj publici Jelena se odlučila odužiti potpisivanjem svog novog albuma u ponedjeljak, 19.12. u 19 sati u Music Shopu i Caffe baru Nova ploča, Bogovićeva 5.

rozga1

(3532)

Novi studijski album Jelene Rozge ‘Moderna žena’