Pero Galić s Općom opasnosti na koncertu u klubu Roko proslavio rođendan

Nakon godine dana rock grupa Opća Opasnost vratila se u Zagreb. Koncert je održan na Jarunu u klubu Roko, a njime je u društvu zagrebačke publike, frontmen benda, Pero Galić, proslavio svoj rođendan.

U zagrebačkom klubu Roko održan je koncert grupe Opća Opasnost. Protekla je godina dana otkada su dečki iz Županje posljednji put nastupali u Zagrebu.

„Prođe godina kad smo se vidjeli zadnji puta pred zagrebačkom publikom pa nas pomalo brine ali i veseli što smo sad ponovno ovdje”, rekao je Pero CMC-ju. Opću Opasnost nakon Zagreba očekuju Split, Nedelišće u sklopu Čehaj festa, Ljutomer i Postojna u Sloveniji te drugi koncerti diljem Hrvatske, a odabrana je i za veliko finale nagrade Zlatni Studio u kategoriji grupe godine.

„U tri smo izabrana benda u toj kategoriji što nam je velika čast. Svaka, bilo koja priča koja u nekom segmentu prozove Opću Opasnost je samim tim već nagrada za nas što smo uvršteni u taj krug gdje se nešto događa, bira. Neki dan smo na jednoj radio postaji uvršteni u deset najvrćenijih prošle godine. To su one, što ja volim reći, pobjede, ono što Opća Opasnost radi na svoj način, iskreno i tvrdoglavo, bez nekakvog skretanja i popuštanja. Tako da i ova nominacija je već velika stvar”, kaže Pero.

Atmosferu je posebno zagrijala činjenica da je tim koncertom Pero Galić, jedan od naših najboljih vokala, proslavio svoj 48. rođendan, a bend, iako godinu stariji, nastavlja i dalje istim tempom.

„Ulovili smo malo vremena u prvom mjesecu, malo smo imali pauze pa smo si pripremili i zadali nekoliko novih situacija, novih pjesama. Mario je uvijek kao i do sada iznio svoje ideje, mi smo to malo pregledali i složili. Zadovoljni jesmo tako da bi vrlo brzo trebali u studio snimati novu pjesmu, novi singl koji bi trebao ići van i biti na CMC festivalu (mislim da se zato i priprema)”, ističe.

Pero obožavateljima poručuje da je jedno sigurno – grupa Opća Opasnost ne staje, nastavit će raditi ono što su naumili svih ovih 25 godina na isti način kao i do sada jer se upravo to pokazalo kao recept za uspjeh, hitove i kvalitetnu rock glazbu.

 

(79)

Pero Galić s Općom opasnosti na koncertu u klubu Roko proslavio rođendan