Pjevač grupe Pravila igre, Ivan Penezić, konačno s curom u javnosti! 

Ususret izlasku albuma „Kako nam stvari stoje“, inače samozatajni vokal grupe – Ivan Penezić, u novom spotu za singl „Ime ljubavi“, konačno je odlučio pokazati svoju nježniju stranu. Spot je pun ljubavnih scena, zgodnog pjevača i prelijepe Sarah Puškaš  pobjednice izbora “Lice godine 2018. “.

Ivan kaže da je kemija sa Sarah na snimanju bila savršena:

“Sarah je uljepšala spot, uživao sam na snimanju.Vjerujem da će publika prepoznati strast, ljubav i emociju koju smo utkali u stvaranje ove pjesme i spota, a ja  jedva čekam da čujem što će mi reći doma kad vide spot :-)!“ 

Spot je sniman u zabavnom i šarenom ambijentu Fun Parka  Biograd  pod redateljskom palicom Daria Radusina.

“Snimati spot u zabavnom parku bio je neopisiv užitak. Vjerujem da će ekranizacija pjesme kroz ovakav spot  još snažnije prenijeti emociju pjesme do publike. U ovom spotu smo najmanje glumili, a najviše uživali. Definitivno naše najzabavnije snimanje do sada“ – rekao je Ivan. 

Ovu subotu 9.6., službeno izlazi njihov drugi studijski album na kojem je radila već provjerena ekipa. Autorski tim je isti kao i na svim pjesmama benda do sad i dečki se vode onom starom “Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati.” Tekstove i glazbu radili su Sonja i Miro Buljan, tako da možete očekivati prepoznatljiv zvuk i stil koji njeguju od samih početaka, ali u malo modernijim aranžmanima.

Kako i sami kažu; “Produkcijski smo na ovom albumu  malo moderniji i idemo ukorak s vremenom, a potrudili smo se i da novi album prati novi imidž benda.Nadamo se da će svi koji kupe album uživati u novim pjesama barem onoliko koliko smo mi uživali stvarajući ih.“

Na albumu se nalazi 10 pjesama i bonus pjesma remix singla po kojem je album i dobio ime – “ Kako nam stvari stoje”.

(277)

Pjevač grupe Pravila igre, Ivan Penezić, konačno s curom u javnosti!