Popularni Jole priredio spektakularni koncert povodom 20. obljetnice karijere

Popularni Jole proteklog je petka u Ciboni priredio tulum za pamćenje. Povod nezaboravnom koncertu bila je 20 obljetnica karijere ovog šarmantnog pjevača.

„Pun sam dojmova! Nezgodno mi je kada me novinari upitaju koji mi je u posljednjih desetak ili dvadesetak godina najdraži koncert, ali sada mogu sa sigurnošću reći da mi je ovo najbolji i najemotivniji koncert u karijeri. Oduševljen sam ovakvom publikom, orkestrom i produkcijom , a emocija između mene i publike je bila nešto nevjerojatno. Doslovnu svaku pjesmu od početka do kraja pjevala je čitava dvorana“, izjavio je Jole.

Prošlo je 20 godina otkako je Jole objavio „Dušu od papira“. Već prva pjesma postaje veliki hit te je  utabala zvjezdani put danas najpoznatijem zabavljaču hrvatske glazbene scene.

„Prebrzo je prošlo ovih 20 godina, osjećam se kao da je prošlo 10 ili 12. I dalje ne mogu vjerovati da je toliko prošlo, ali bome se nakupilo i pjesama i kilometara. Kada rezimiram i podvučem crtu mogu reći da je kroz 20 godina prošlo puno dragih ljudi, puno lijepih pjesama i puno veselja koje sam ljudima donio, a i oni meni“, ushićeno nastavlja popularni pjevač.

Ovaj emotivni audio-vizualni spektakl dodatno su upriličili Jolini gosti: Jelena Rozga, Luka Basi, Klapa Rišpet i Milan Terze.

„Moji prijatelji, moji gosti. Htio sam malo razbiti večer, ali da ja kao nositelj večeri budem tu prisutan, a ne da se dogodi da mene nema pola sata na pozornici. Htio sam biti cijelu večer tu i da mi oni dođu dati podršku, da doprinesu čitavom ovom slavlju te da mi uljepšaju večer i na tome im od srca puno hvala“, zahvaljuje Jole.

Popularni Splićanin Cibonu je držao na nogama puna 3 sata i otpjevao sve najveće hitove, a spektakl je završio pjesmama Doris Dragović te Olivera Dragojevića koji su dali veliki pečat njegovoj karijeri. Joli su podršku došli pružiti brojne kolege iz svijeta glazbe, a oni koji to nisu mogli priznanje su mu odali brojnim video porukama podrške.

„Oni videi podrške koje sam dobivao što od mojih kolega, što od fanova, mislim da to treba doživjeti. Toj ljubavi uistinu nema kraja, ona se ne zaustavlja“, zaključio je Jole.

Ovakav se koncert dugo neće zaboraviti. Vesela, zabavna, raspjevana, ali i emotivna atmosfera ostat će u sjećanju publici koja željno iščekuje pjesme novog poglavlja Joline karijere.

Autor: Ana Profozić

(68)

Popularni Jole priredio spektakularni koncert povodom 20. obljetnice karijere