Vedran Ljubenko poručuje svima da ima hit

Vedran Ljubenko prepoznatljivim se vokalom nametnuo publici popularnog televizijskog glazbenog showa The Voice koja ga je svrstala u finale te mu pružila priliku da ostavi svoj trag na glazbenoj sceni. Vedran je tu priliku pametno iskoristio te je nakon uspješnog singla “Papučar” snimio i drugi singl, jednako intrigantnog naslova – “Ja sam hit”, u kojoj mu se pridružio još jedan izniman vokalist iz The Voicea, Mahir Kapetanović Mahkey. Pjesmu je prije dvije godine napisao Vedranov stalni suradnik, talentirani Tomislav Vukšić koji je zaslužan i za odličan aranžman.

“Pjesma govori o neobuzdanom karakteru kojeg ne treba kočiti i limitirati. Zbog neobičnog funky stila i izričaja koji je drugačiji od svega viđenog na domaćoj estradi, odlučio sam surađivati s mojim dragim prijateljem Mahirom Kapetanovićem Mahkeyom kako bi naše energije donijele nešto novo. Snimanje pjesme i spota je bilo vrlo zabavno i jako se veselim promoviranju pjesme.”, komentira Vedran novu pjesmu koju objavljuje diskografska kuća Croatia Records, a premijerno je emitirana na Hrvatskom radiju Dubrovnik.
“Rock i blues kao glavne primjese provlačim i kombiniram sa raznim drugim žanrovima da bih dobio neki svoj zvuk. Svojom glazbom želim ostaviti poruku i spojiti nešto što netko drugi ne bi spojio.”, dodaje Vedran koji odmalena pjeva i svira klavir te gitaru.

Pjesma je snimana u studiju Vjekoslava Zajeca u Dubrovniku, a u snimanju instrumentalnih dionica pomogli su Jan Ivelić – bubnjevi, Ivan Jakić – gitare i Roberto Di Liddo – bass gitara. Videospot je sniman na lokaciji Župa Dubrovačka kod autopraonice Lavandin. Za produkciju spota zaslužni su Dominik i Mario Miljak. Spot je premijerno prikazan na CMC televiziji te na portalu 24 sata.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=0YoyLD2l31o

(155)

Vedran Ljubenko poručuje svima da ima hit