Dodan drugi koncert Josipe Lisac na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Josipa Lisac gotovo dva mjeseca prije nastupa rasprodala je koncert na Ljetnoj pozornici Tuškanac 1. lipnja, a dodan je novi datum, u nedjelju 5. lipnja.

Naša najveća glazbena umjetnica po prvi puta će nastupiti na ovoj lokaciji u centru grada, a kapacitet oba koncerta je ograničen na svega 550 ulaznica.

Neumorna Josipa je za 2022. već najavila niz koncerata kojima će nadoknaditi izgubljeno vrijeme s publikom u posljednje dvije godine. Na svoj će prepoznatljiv način izvesti klasike poput pjesama „Boginja”, „O jednoj mladosti” te novije „Tebi putujem” i „Daleko”.

U ta dva dana, 1. i 5. lipnja, Josipa će nastupiti na vjerojatno najljepšem zagrebačkom koncertnom prostoru na otvorenom – na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Bit će ovo još jedna prilika doživjeti golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

Josipa je rođena za život na sceni, a to je dokazala i svojim bezvremenskim imidžom kojeg je uspješno osvježila nebrojno puta tijekom karijere. Rijetki umjetnici uspijevaju ostati relevantnima toliki niz desetljeća, a neponovljiva Josipa Lisac će zauvijek biti jedna jedina.

(10)

Dodan drugi koncert Josipe Lisac na Ljetnoj pozornici Tuškanac