Valjak i prijatelji dolaze u Pulu

Nakon iznimnog nastupa održanog krajem ožujka u prepunoj zagrebačkoj Areni, članovi benda Parni valjak najavljuju novi susret sa svojom publikom.

Potaknuti upravo njihovom reakcijom i porukama podrške, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” održat će i u okruženju predivne Arene u Puli, 25. lipnja.

Aki Rahimovski imao je posebnu vezu s ovim gradom, gdje ga pamte po velikodušnom humanitarnom radu, a nagrađen je i Poveljom počasnog građanina grada Pule. Kako je istaknuto i u objavi benda Parni valjak na društvenim mrežama, koncert “Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki” u okruženju predivnog pulskog amfiteatra ponovno će okupiti Valjkove glazbene prijatelje i vjernu publiku, kako bi zajedno kroz glazbu slavili život jednog od najvećih rock pjevača naših prostora.

Vrhunska izvedba i interakcija s publikom i ovu će koncertnu večer učiniti posebnom, uz čaroliju satkanu u pjesmama Parnog valjka; pjesmama koje su obilježile živote brojnih generacija, pjesmama uz koje smo odrastali, zaljubljivali se, smijali se i plakali.

(54)

Valjak i prijatelji dolaze u Pulu