Viktorija Kulišić Đenka predstavlja pjesmu “Ja sam žena koja bira”

Naša popularna pjevačica tamburaške glazbe i šlagera Viktorija Kulišić Đenka predstavlja pjesmu “Ja sam žena koja bira” i njime najavljuje svoj novi nosač zvuka “Žena koja bira”.

Album u izdanju Croatia Records svjetlo dana ugledat će krajem kolovoza, a promocija albuma trebala bi se održati početkom rujna u sklopu ovogodišnjeg festivala Zlatne žice Slavonije u Požegi.

Glazbu za pjesmu “Ja sam žena koja bira” napisao je poznati osječki skladatelj i producent Aleksandar Homoky, tekst potpisuje Željko Krznarić, a aranžman Aleksandar Homoky i Stjepan Rudinski. Spot je režirao, snimio i montirao Andrej Smolić (Live Studio). Svi kadrovi snimljeni su na osječkoj Tvrđi (BOUTIQUE hotela Tvrđa).

U prelijepom ambijentu Tvrđe, Đenka je uvjerljivom izvedbom i s velikom dozom ukusa uspjela približiti poruku pjesme svojoj vjernoj publici. Ukratko, tekst pjesme poziva na neovisnost i slobodu izbora svake žene. Viktorija nam refrenom poručuje:

“Jer sam žena koja bira
Kojoj ljubav piše zakone,
Jer sam ona koja bori se
I u duši gradi zakone”

Nema sumnje da je Viktorija Kulišić Đenka, nakon određene stanke, ponovo u akciji. Pripreme za snimanje novog spota su u tijeku kao i za promotivne aktivnosti i gostovanja vezana uz izlazak novog albuma.

 

(264)

Viktorija Kulišić Đenka predstavlja pjesmu “Ja sam žena koja bira”