Šima Jovanovac najavio Šimunovo u Lisinskom

Legendarni ‘bećar starog kova’, Šima Jovanovac, najavio je jutros ispred Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog veliki spektakl ‘Šimunovo u Lisinskom’ kojim će 28. listopada 2015. proslaviti velikih 50 godina svoje glazbene karijere.

U najavi događaja sudjelovali su zagrebački domaćini – gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i operna pjevačica Sandra Bagarić, te dvojica Šiminih prijatelja koji će nastupiti i na spomenutom koncertu, Krunoslav Kićo Slabinac i Stjepan Jeršek Štef. Za dobru glazbenu atmosferu pobrinulo se 100 tamburaša koji čine Hrvatski tamburaški orkestar, a koji će večeras s početkom u 20 sati u Lisinskom održati koncert ‘Šokačka rapsodija’.

U srijedu, 28. listopada, Šima će u Lisinskom proslaviti glazbeni jubilej i imendan, a njegovi će gosti, uz već nabrojane, biti još i Najbolji hrvatski tamburaši, Tomislav Bralić i klapa Intrade, Kristali, Džentlmeni, Slavonske lole, Cecilija, ŽPS Đakovčanke, MPG Lipa i KUD Željezničar iz Osijeka, te gosti iznenađenja. Koncert počinje u 20 sati, a ulaznice po cijeni od 120, 140, 160 i 190 kuna mogu se kupiti na blagajni dvorane ili preko internetske stranice www.ulaznice.hr.

Aktualni singl ‘Šta kog’ briga kako živim’ poslušajte ovdje:

https://youtu.be/q1ry_kJpSUc

(749)

Šima Jovanovac najavio Šimunovo u Lisinskom