Prvi album Mije Dimšić ‘Život nije siv’ uskoro u prodaji

Studentica njemačkog i engleskog jezika na Filozofskom fakultetu u Osijeku svoju glazbenu priču krenula je pisati prije 2 godine i u tom razdoblju se nametnula kao jedna od najboljih mladih vokalistica u Hrvatskoj. Neodoljivo šarmantna Mia Dimšić prikupila je simpatije velikog broja ljudi u iznimno kratkom vremenskom periodu zahvaljujući nevjerojatnoj količini talenta, opijajućoj boji glasa te predanom radu i ljubavi prema glazbi. Ova godina nam donosi krunu njene dosadašnje karijere. Jedno od najiščekivanijih izdanja 2017. je upravo debitantski Mijin album, “Život nije siv”, koji u izdanju Croatia Recordsa u prodaju dolazi na prvi dan proljeća, 21.3.

Mijin prvi studijski album donosi nam njene dosadašnje hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna” i “Budi mi blizu”, ali i šest potpuno novih pjesama koje svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz sjajni album dolazi i poklon DVD Mijinog spektakularnog prvog samostalnog koncerta u KD Vatroslava Lisinskog, na kojem je iznimno emocionalnim izvedbama mlada pjevačica oduševila publiku.

Izdanje koje ćete na prvi dan proljeća, 21.3., moći kupiti na svim prodajnim mjestima i digitalnim kanalima Croatia Recordsa, korisnicima Deezera će biti ekskluzivno dostupno već od 14.3. Album je već sada dostupan za prednarudžbe u webshopu Croatia Recordsa, shop.crorec.hr.

Svježinu koju je Mia, uz svoj autorski i produkcijski tim, unijela u radijski i televizijski prostor iznimno brzo je prepoznata od strane slušatelja i gledatelja što je rezultiralo sjajnom godinom za mladu Osječanku i strelovitim rastom njene popularnosti.

2016. godinu je obilježio hit “Život nije siv”, a ime i neponovljivi glas jedne od najperspektivnijih pjevačica u Hrvatskoj radijski valovi pronijeli su diljem zemlje. U 2017. je Mia krenula sjajnim debitantskim nastupom na Zagrebačkom festivalu, gdje se predstavila pjesmom “Sanjaj me”, koja je već u prvim tjednima puštanja suvereno zavladala radijskim i televizijskim eterom. Sve je kulminiralo s čak četiri nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj, Porin, i to u kategorijama u kojima vlada iznimno jaka konkurencija. Mijino autorsko djelo, pjesma “Život nije siv” tako konkurira za Pjesmu godine, spot u režiji talentiranog Borisa Sekulića nominiran je Najbolji spot, a iznimna glazbena produkcija Branimira Jovanovca donijeli su nominacije za Najbolju snimku i Najbolju produkciju.

Ne propustite priliku kupiti svoj primjerak ovog sjajnog dvostrukog izdanja koje će sasvim sigurno obilježiti godinu pred nama!

banner-640x360px-mia

(639)

Prvi album Mije Dimšić ‘Život nije siv’ uskoro u prodaji