Halid Bešlić dvaput raspjevao publiku u Lisinskom

Najveći hitovi Halida Bešlića poput “MIljacke”, “Zlatnih struna” i “Prvog poljupca” orili su se dvoranom Lisinski u petak i nedjelju. Koncert je započeo s hitom “Lavanda”, nastavio sa „Sviće zora“ s posljednjeg albuma „Romanija“, a zatim je s njim uglas publika pjevala „Dvadesete“. Gosti na koncertu bili su mu Enis Bešlagić, Amel Ćurić, pobjednik X Factor Adria i Danijela Martinović.

‘Generacije i generacije su to slušale, netko dođe da evocira uspomene, netko da uđe u priču, netko čisto da izađe. To je moja vrijednost što imam generacije i generacije i dokle budem imao to, trajat ću. I pjevat ću, a bogami kako je krenulo do penzije treba pjevat’, rekao je Halid ekipi CMCtv-a uoči koncerta.

Zbog velikog interesa publike i rasprodanog prvog koncerta, drugi koncert Halida Bešlića bio je u nedjelju 4. listopada. Nakon što je četiri puta napunio Arenu Zagreb, Halid Bešlić tako se se ponovno vratio vjernoj zagrebačkoj publici svojim prvim samostalnim koncertima u Lisinskom.

U svojih gotovo 40 godina pjevačke karijere, Halid je objavio preko 20 albuma a njegove bezvremenske hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen je, Prvog poljupca, Malo je malo dana, Miljacke itd. pjevaju u glas sve generacije publike.

(290)

Halid Bešlić dvaput raspjevao publiku u Lisinskom