Top lista prodaje: Željko Bebek ponovno broj jedan

Najnoviji studijski uradak Željka Bebeka „Ono nešto naše“ ponovno se vraća na sam vrh službene top-liste prodaje albuma i to u 27. tjednu prisutnosti.

Ovo je Bebekov trinaesti samostalni album, a Branimir Mihaljević zaslužan je za kompletnu produkciju, aranžmane i autorstvo većine pjesama. Na drugom mjestu nalazi se Zdravko Čolić i „Ono malo sreće“, dok je na trećem mjestu Mia Dimšić s albumom „Život nije siv“.

Najveći skok na listi ovoga tjedna ostvario je Dino Merlin i njegov „Greatest Hits“ koji je s 37. dospio na 17. mjesto, a sadrži pjesme s gotovo svih Merlinovih studijskih albuma koje on redovito izvodi na svojim koncertima. Velik pomak s 40. na 23. mjesto ima i treći studijski album grupe Markiz pod naslovom „Red“, a Dražen Zečić s albumom za koji je sam napisao glazbu „Ja te volio nisam“ napredovao je od 28. na 12. mjesto.

Najviši ulaz u kategoriji inozemnih izdanja, odnosno visoko treće mjesto pripalo je glazbi iz mjuzikla „Greatest Showman“ s Hughom Jackmanom u glavnoj ulozi. Film se bavi životnom pričom P.T. Barnuma, začetnika modernog cirkusa kakvog poznajemo danas, a podigao je veliko zanimanje činjenicom da je prvi u povijesti svoj trailer prikazao uživo tijekom A Christmas Story Live prijenosa.
Ed Sheeran se i dalje odlučno drži na čelnoj poziciji liste, a drugo mjesto pripalo je Franz Ferdinandu i njihovom „Always ascending“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(62)

Top lista prodaje: Željko Bebek ponovno broj jedan