Meri Andraković u poznatoj hrvatskoj pustinji snimila spot za hit singl “Bilo je dobro”

“Bilo je dobro” je pjesma s kojom je mlada pop zvijezda Meri Andraković nastupila na CMC festivalu u Vodicama, a nakon što je objavljena odmah je ušla u top 10 hrvatske nacionalne top liste i još jednom dokazala kako je dotakla zvjezdano nebo.

Novi singl je samo nastavio niz singlova koji su osvajali HR top 40 listu, a ovaj je specifičan po tome što je prvi nakon debitantskog albuma “Voli” objavljenog krajem prošle godine. “Bilo je dobro” najavljuje drugi album koji također radi tandem Boris Đurđević/Valerija Đurđević.

Foto: Tomislav Šilovinac

Bilo je dobro i na snimanju videospota na jedinom pustinjskom području u Hrvatskoj koje se nalazi na široj okolici geografsko botaničkog rezervata Đurđevački pijesci. Režiju potpisuje stalni suradnik Josip Grizbaher, produkciju je radio Cinematic Osijek , direktor fotografije je Tomislav Šilovinac, a snimke iz zraka je radio Vedran Kliska. Uz Meri je u spotu glumio i Luka Aničić, dok su se za makeup i frizuru pobrinule Antonela Blažanović (Antonela make up) i Željka Ljubas Vrkić (Braidaliciouss). Ovim putem zahvaljuju se Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Kloštar Podravski te Turističkoj zajednici grada Đurđevca na svesrdnoj pomoći prilikom realizacije ovog spota.

Foto: Tomislav Šilovinac

Meri Andraković je stvorena za hitove, što pokazuje i novi singl, a vjerujemo kako je ovo samo početak onoga što nam sprema za drugi studijski album.

Foto: Tomislav Šilovinac

(66)

Meri Andraković u poznatoj hrvatskoj pustinji snimila spot za hit singl “Bilo je dobro”