Pjesma “Ovo nije sve” novi je emotivni singl i spot Elme

“Ovo nije sve”, naslov je novog singla i spota kantautorice Elme. Glazbenica koju često uspoređuju s Jadrankom Stojaković, Carlom Bruni pa čak i Norah Jones radi na svom prvom autorskom albumu na kojem će se naći i prethodni singlovi “Leptirić”, “Poklone u boji grlim” i “Svjetluca mirno more” koju je izvela na prošlogodišnjem Festivalu dalmatinske šansone u Šibeniku, a šibensku publiku oduševila je i koncertom na rivi.

Elma Burnić je kantautorica koja je zaljubljena u umjetnost, diplomirala je arhitekturu, studirala psihoterapiju, bavi se slikanjem i pisanjem, ali iznad svega uživa u glazbi, a o svom novom singlu je rekla:

“Napisala sam ovu pjesmu jer vjerujem da čovjek ima pravo na slobodu. Ne mora biti kotačić suvremenog robovlasništva koji do granice iscrpljivanja radi ono što mu se kaže napravi. Ima pravo razmišljati svojom glavom i osjećati vlastitim srcem te jasno i glasno reći što želi. Vjerujem da je jedini razlog zbog kojeg to ne čini – strah. I ako se dublje pogleda u taj strah, on je puno, puno veći od stvarnosti. Čovjek želi sigurnost i boji se da će, ako posluša svoje srce, izgubiti sigurnost. No, istina je da sigurnost ni sada ne postoji. Jedino mjesto gdje je možemo osjetiti je upravo naše srce. Zato vjerujem da ga ponovno trebamo početi slušati i započeti s njime najljepšu ljubavnu vezu ikad!”

Poslušajte svoje srce i novu Elminu pjesmu “Ovo nije sve”.

(23)

Pjesma “Ovo nije sve” novi je emotivni singl i spot Elme