Boris Novković ostvario najviši novi ulaz na HR TOP 40 listu

HR TOP 40 lista najemitiranijih hitova broji čak 9 novih ulaza, a najviši je ostvario Boris Novković čija se pjesma „Ljeto je“ nalazi na visokom 4. mjestu liste.

Pjesma „Ljeto je“ 5. je singl s Borisovog nadolazećeg novog studijskog albuma.

Uz „Ljeto je“, Boris je do sada otkrio još singlova koji će se naći na njegovom novom studijskom albumu: „Pun mjesec, ti i ja“, „Gori ulica“, „Dinamit“ i „Moj grad bez ljudi“.

Novi ulaz pripao je i Luki Basiju i Ivani Kovač s pjesmom „Danas“ koju su uživo izveli na 61. Splitskom festivalu.

Na listi se prvi puta našla i nova pjesma Mije „Neki novi ljudi“ koju je također predstavila na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Nove ulaze ostvarili su i Domenica s pjesmom „A meni vruće“, Nika Turković s pjesmom „Pusti“, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli feat. Petra Perišić sa singlom „Izgubiti neću dah“, Neno Belan s pjesmom „Zvijezde“, te Dražen Zečić s pjesmom „Ako život opet priliku mi da“ s kojom je osvojio 2. nagradu publike Splitskog festivala.

Na prvom mjestu HR TOP 40 liste najemitiranijih hitova nalazi se Nina Badrić i pjesma „Ja još uvijek imam istu želju“, slijede ju Matija Cvek i Marko Kutić s pjesmom „Zaplesala je s ljetom“, dok je treće mjesto pripalo Gibonniju i pjesmi „Kiša (Z’naab)“.

 

(21)

Boris Novković ostvario najviši novi ulaz na HR TOP 40 listu