Grupa Joy objavila novi zabavni hit “Dijamanti”

Brzim, veselim ritmom i zabavnim štihom Joy pjeva o neuzvraćenoj ljubavi.

Na pjesmi su ponovno surađivali s Denisom Dumančićem koji je skladao glazbu. Pun je to pogodak u odabiru suradnika s obzirom na to da su ovi vrhunski zabavljači sve popularniji svakom novom pjesmom na kojima surađuju s ovim glazbenikom i autorom. Objavom pjesme “Dijamanti” kreću i na putovanje prema novom albumu potencijal nadmašiti prošli “Ne postoji grad” koji je obilježila istoimena pjesma.

Nakon uspjeha prethodne pjesme, “Ispočetka”, objavljene početkom godine, nadaju se da će i njihovi “Dijamanti” postići sličan ili još bolji uspjeh. Pomoći će im na tome putu i činjenica da je Fayo napisao sjajan tekst, a za aranžman se pobrinuo Branimir Mihaljević. Brzi refren zarazne melodije krasi grupu od njezinih početaka, a oni mu ostaju dosljedni svakom novom pjesmom jer znaju da to njihova publika najviše voli.

Pjesmu prati i prigodan videospot redatelja Nikole Bosilja, također prijatelja benda i autora koji su surađivali na projektu. Spot, koji je premijerno predstavljen na CMC televiziji, a uskoro će biti dostupan i online, prati frontmena benda Alena Bičevića u glavnoj ulozi i emocije agonije koju on prolazi zbog neuzvraćene ljubavi. Sjajan je to primjer kako prijateljstva mogu uroditi poslovnim uspjehom.

(36)

Grupa Joy objavila novi zabavni hit “Dijamanti”