Gavrani u prekrasnom jesenskom tonu evocirali uspomene na nezaboravne ljubavi

Sve popularniji obiteljski glazbeni trio nastavlja pohod na hrvatsku glazbenu scenu i donosi novu pop-rock poslasticu.

“Voliš li me” novi je singl Gavrana koji će se pjevušiti ove jeseni, a za koji stihove potpisuje gitarist Mijat Gavran, dok je glazbu napisala gitaristica i drugi vokal benda, Tamara Gavran. Za odličan aranžman zaslužan je talentirani producent Zvonimir Domazet.

“Tekst govori o nezaboravnoj ljubavi i sjećanju na lijepe trenutke… ‘Vjetrovi sa sjevera šapuću mi tvoje ime’ – stihovi su koji donose melankoliju, tugu i strast; osjećaje na koje smo se fokusirali i stvarajući glazbu i aranžman za pjesmu. Spot smo snimali u Arboretumu Opeka kod Varaždina, a odabrali smo to mjesto zbog predivnih jesenskih boja i zanimljivih umjetničkih djela i dijelova parka”, navode Gavrani.

Gavrani su obiteljski bend koji je prvotno okupljen kako bi u Australiji promovirao zajedničku ljubav prema hrvatskoj glazbi. Nakon što su u Melbourneu 2017. godine osnovali bend, u kratkom vremenu pridobili su naklonost tamošnje publike te prilike da nastupe kao predgrupa zvijezdama iz domovine – Općoj Opasnosti, Lani Jurčević, Jeleni Rozgi i Zaprešić Boysima.

Novi hit Gavrana polako osvaja radijski eter, a ekipa nastavlja širiti svoju publiku sjajnim koncertnim nastupima. Sve datume možete pratiti na njihovim društvenim mrežama, a ukoliko primijetite najavu svirke i u vašem gradu, nemojte propustiti uživati u repertoaru sastava koji je pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni.

 

(56)

Gavrani u prekrasnom jesenskom tonu evocirali uspomene na nezaboravne ljubavi