Sergej Ćetković dolazi u Arenu Varaždin, a Lisinski puni čak četiri puta

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih kantautora u regiji, iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu.

Taman uoči Dana žena Sergej Ćetković počastit će Varaždince i Varaždinke svojim koncertom u Areni Varaždin. Koncert će biti poseban po tome što će Sergej sa publikom proslavit svoj 47. rođendan.

Glazbeni put ovog velikana započeo je još u dječačkoj dobi u bendu “Vatrena srca” u kojem je sa samo sedam godina pjevao i svirao klavir. No profesionalnu karijeru započeo je 1998. nastupivši na festivalu Sunčane skale. Dvije godine poslije objavio je prvi album koji već u startu postiže veliki uspjeh u Crnoj Gori.

Nakon koncerta u Varaždinu, Zagrebačka publika će također moću uživati u uspješnicama ovog regionalno poznatog glazbenika. Kako to obično i biva, dolazak Sergeja u Zagreb pokrenuo je lavinu koncerata. Nakon tri rasprodana koncerta “Na prvi pogled” u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, 21., 22. i 23. ožujka, na raspored je dodan još jedan datum, 17. ožujak.

Ovaj simpatični pjevač, veliki romantičar i izvanredan performer oduševit će vas karizmom, skromnošću, ali i emotivnim izvedbama, a koncerti u Lisinskom i Areni Varaždin idealne su prilike da to doživite.

 

(30)

Sergej Ćetković dolazi u Arenu Varaždin, a Lisinski puni čak četiri puta