“Tajni prolaz” Adastre od danas je u prodaji

U prodaji je novi dugoočekivani album “Tajni prolaz” zagrebačkog benda Adastre. 

Na ovom, po redu petom izadnju, nalazi se 12 novih ljubavnih i rock pjesama te jedna angažirana pjesma “Tanki zid” posvećena podizanju svijesti o problemu nasilja nad ženama, koja je napisana u suradnji s autorom Zoranom Brajevićem.
Nedugo nakon što je digitalno objavljen novi album, Adastra je predstavila prvi singl i videospot “Ona pored mene” kojeg je publika sjajno prihvatila.

“Pjesma je posvećena onoj posebnoj ili posebnom za kojima svi težimo. Pokušao sam se prisjetiti i zarobiti u pjesmi tren i dah kada zaljubljenost osjećamo u njenom vrhuncu. Oni koji su čuli pjesmu govore da nam je to najbolja pjesma nakon ‘Nabujale rijeke'”, rekao je frontmen grupe Adastra, Jerko Marić.

Bend je osnovan 2005. godine, a na njihovom debitantskom albumu, koji je izdala Croatia Records u lipnju 2007. našao se singl “Nabujala rijeka” koji se brzo vinuo na vrhove top ljestvica hrvatskih radio i televizijskih postaja. Adastrino glazbeno putovanje uključuje otvaranje za britanski rock sastav MUSE pred više od 9.000 obožavatelja u Zagrebu. Njihova “Nabujala rijeka” stigla je čak do Los Angelesa, gdje se našla na kompilaciji Radio Expressa uz međunarodne zvijezde poput Jay-Z-ja i Katy Perry.

Trenutnu postavu Adastre čine Jeronim Jerko Szabolcs Marić (pjevač, gitarist, tekstopisac, producent i redatelj),), Armando Filipi (bas gitara), Vladimir Jevicki (gitare) i Dinko Lupis (bubnjar, prateći vokal).

Album “Tajni prolaz” nabavite u svim glazbenim prodavaonicama ili na webshopu.

(8)

“Tajni prolaz” Adastre od danas je u prodaji