Duško Lokin i Grupa La Vita predstavljaju novu pjesmu “Dalmaciju srce ljubi”

Duško Lokin predstavlja novi singl “Dalmaciju srce ljubi”.

Uz svoj prateći band La Vita i u svom prepoznatljivom stilu, Lokin je odlično prenio atmosferu iz dalmatinske konobe. Za pjesmu je snimljen i video spot čiji kadrovi prikazuju ljepote Dalmacije.

Glazbu za “Dalmaciju srce ljubi” napisao je Josip Pokupec, a stihove potpisuje Mario Samaržija. Za audio i video produkciju pobrinuo se Josip Pokupec sa svojom ekipom iz Studija Hit. Pjesmu je obilježio Duškov prepoznatljivi vokal, plesni ritam i pamtljivi tekst.

Duško Lokin je ovim singlom najavio izlazak novog studijskog albuma za kojeg su materijali već u pripremi i polako se snimaju.
Prošle godine je debitirao na CMC festivalu u Vodicama i s pjesmom “Ti samo ti” osvojio titulu za “Hit festivala” prema izboru čitatelja magazina Story.

Na istoimenom albumu sa sjajnom Terezom Kesovijom snimio je duet za pjesmu “Ljubavi jedina”, na singlu “Rožmarin” gošća mu je poznata slovenska pjevačica Brigita Šuler, a na album je uvrštena i skladba “Momačka večer” koju je snimio s Jasminom Stavrosom za CMC festival.

(15)

Duško Lokin i Grupa La Vita predstavljaju novu pjesmu “Dalmaciju srce ljubi”