Lana.S predstavlja “Dugo toplo ljeto”

Lana.S, kantautorica i multiinstrumentalistica, objavila je novi službeni singl “Dugo toplo ljeto”, a radi se o obradi dobro poznatog hita grupe Đavoli.

O tome kako zvuči ova obrada velikog hita oglasio se i njen poznati autor i pjevač Neno Belan: “Obožavam kad drugi umjetnici obrađuju moje pjesme jer na taj način im daju novi život. Svatko u tim obradama donese nešto novo i neki svoj potpis pa je i to interesantno. Ovo je upravo takav jedan primjer mog klasika, ali na jedan drugi način, uz klavir i u ženskoj izvedbi. Ja sam odsvirao bas koji obožavam svirati iako u bendu sviram gitaru. Ovo je zgodna suradnja i nadam se da će se publici svidjeti nova verzija moje stare pjesme.”

Pjesma “Dugo toplo ljeto” koju uz Nenu Belana potpisuje Robert Ćaleta nalazi se na Laninom aktualnom albumu “Živimo snove”. Prvi put je službeno predstavljen u Vodicama na CMC festivalu, a koncertno predstavljanje očekuje se u Klubu Kazališta Komedija, 3. listopada.

Lana.S surađuje s brojnim glazbenicima pa će se i ovog puta pobrinuti da njen koncert bude pravo glazbeno putovanje kroz vrhunsku glazbu i stihove.

(18)

Lana.S predstavlja “Dugo toplo ljeto”