Osječki rock trojac Situacija predstavlja prvi studijski album “Padaju maske”

Situacija je novi rock band iz Osijeka kojeg čine tri vrlo iskusna glazbenika – Ivica Murat, poznati osiječki glazbenik i producent, kojemu se na albumu pridružuju Dinko Horvat, glavni vokal i gitarist, zajedno s Radomirom Mitrovićem na bubnjevima.

Proizvod druženja ovog rock trojca je studijski album “Padaju maske”. Na albumu se nalazi trinaest potpuno novih i neobjavljenih pjesama kojeg autorski ravnopravno potpisuju sva tri člana banda.

Često radi o socijalnim i ljubavnim temama, a album zvuči nevjerojatno svježe iako se radi o glazbi koja je svoje najbolje dala u novom valu osamdesetih.

Nedavno su predstavili i naslovnu pjesmu albuma. Singl”Padaju maske” obilježili su snažni gitarski rifovi, kao i cijeli album. Situacija je band koji na svoj način vraća u osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća. Poznavatelje dobrog rocka i dobre svirke sigurno će natjerati da album preslušaju u jednom dahu.

Album “Padaju maske” možete naći u prodaji po cijeni od 10 eura na svim prodajnim mjestima Croatia Records te na webshopu.

 

(6)

Osječki rock trojac Situacija predstavlja prvi studijski album “Padaju maske”