Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl “Svaka božja kafana me pozna”

Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl “Svaka božja kafana me pozna”.

Pjesma je svojim ritmom i lako pamtljivim tekstom već osvojila slušatelje koje je Lidija još jednom iznenadila izborom te pokazala da se može pronaći u bilo kojem žanru.

Da se slušateljima sviđa nova pjesma pokazuju i brojni komentari ispod pratećeg videospota: “Lille ti si zaista nevjerojatna, možeš pjevati svaki žanr”, “Odlična pjesma”, “Lille kraljica si”, “Prekrasna izvedba” samo su neke od brojnih pozitivnih dojmova.

“Svaka božja kafana me pozna” nastala je pod producentskom palicom Faye koji je napisao tekst, autor glazbe je Amir Kazić Leo dok je aranžman djelo S. Zavlana. Pjesmu prati i videospot ekipe iz DARPRO.TV Video Production.

Lidija je na glazbenoj sceni prisutna već dugo godina, a brojnim uspješnicama gradila je svoje mjesto na sceni i stvarala sve veću popularnost. Rado je viđen gost i na CMC festivalu na kojem uvijek oduševi publiku svojom energijom i dojmljivim nastupima.

Ove godine na festivalsku pozornicu popela se dva puta –  prvo je s dugogodišnjim kolegom Draženom Zečićem predstavila hit “Nemam više ni snage ni volje”, a kasnije je izvela i pjesmu “Gram ljubavi”.

(17)

Lidija Bačić Lille predstavlja novi singl “Svaka božja kafana me pozna”