Shizif novim singlom “Kad krene” predstavio nadolazeći album

Rock sastav Shizif danas je objavio novi singl “Kad krene”.

Radi se o još jednoj odličnoj pjesmi koju potpisuju sva petorica članova grupe, a ovim singlom Shizif najavljuje i skori izlazak albuma.

Ovi sjajni mladi glazbenici oduševili su publiku singlovima “Tramvaj” i “E, to je uže”, a novim singlom pokazali su opseg svog kreativnog stvaralaštva kroz slojevitu pjesmu koju prati jednako interesantan spot čiju režiju potpisuje Muhamed Muftić.

Magloviti stihovi pjesme “Kad krene”, nad psihodeličnom glazbenom podlogom ostavljaju dosta prostora za slobodnu interpretaciju i razmišljanje.

“Ovim singlom publici predstavljamo još jednu dimenziju naše grupe, još smo više ulegli u psihodelične okvire od zvuka pjesme do koncepta i izgleda spota”, objasnio je gitarista Kerim Poturak.

Iako su na glazbenoj rock sceni prisutni tek godinu dana, svojim su nastupima i singlovima privukli pažnju publike, ali i diskografske kuće Croatia Records za koju će biti objavljen njihov debitantski album “Mit o Shizifu” čiji se izlazak očekuje krajem ove godine.

“Zadovoljni smo sa dosadašnjim radom i drago nam je što s ovakvom pjesmom možemo najaviti nadolazeći album. Nadamo se da slušateljima možemo ponuditi jedinstveno emotivno iskustvo s našom glazbom i tekstovima”, dodao je vokal Faruk Tufo. 

Shizif je u svega nekoliko pjesama nametnuo svoj stil, a obzirom da publika svaki njihov novi singl s nestrpljenjem očekuje, članovi grupe mogu biti mirni, krenulo im je.

Foto: Tarik Šuta

(3)

Shizif novim singlom “Kad krene” predstavio nadolazeći album