Damir Kedžo okupio brojne autore i kolege na predstavljanju svog novog albuma “Tajna mojih pobjeda”

U studiju Croatia Records jučer je predstavljen novi studijski album “Tajna mojih pobjeda” Damira Kedže.

Objavljen prije nešto više od mjesec dana Kedžin treći album sadrži petnaest pjesama među kojima su dobro znani hitovi poput “Kad ljubav”, “Hram” s Tijanom Bogićević, “Sjeti se”, “Zbog tvojih pogleda”, “Moje srce je” i ostale.

Odlična autorska ekipa poput Ante Pecotića, Borisa Đurđevića, Saše Dragića, Faye, Denisa Dumančića, brojne kolege poput Mije Dimšić, Sandija, Nele, Minee svojim su dolaskom podržali kolegu koji je izlaskom novog albuma obilježio završetak četverogodišnjeg rada.

“Neizmjerno sam sretan zbog ovog albuma jer sam okupio zaista sjajne autore koji su mi dali najbolje od sebe. Osim toga, neki od njih nisu samo autori poput Sergeja Ćetkovića koji mi je napisao pjesmu ‘Kad ljubav’ ili Lu Jakelić koja potpisuje ‘U nama’. Pjesmu koju bih ipak izdvojio kao najdražu ili najposebniju je pjesma ‘Izbor je tvoj’ jer sam za nju napisao glazbu. Iako su prošle četiri godine kako sam počeo s radom na ovom albumu, toliko sam intezivno radio da imam osjećaj kao da je prošlo petnaest”, rekao je Damir.

Intezivno razdoblje se za Damira i dalje nastavlja jer osim što glumi u mjuziklu Sunset Boulevard koji je nedavno premijerno izveden u HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, priprema još neke nove projekte. Novu suradnju s Damirom najavio je i poznati skladatelj Ante Pecotić koji s Damirom uspješno surađuje već nekoliko godina.

Upravo su pjesme Ante Pecotića donijele Damiru nagrade poput one na Zagrebačkom festivalu kada je pobijedu odnijela pjesma “Sve u meni se budi” sa Zsa Zsaom ili “Divlji vjetre” na Dori 2020. godine.

Na pitanje hoće li se iduće godine prijaviti na Doru, Damir je odgovorio: “Obožavam Doru i veliki sam fan Eurosonga, ali ove godine ću preskočiti natjecanje jer sam već krenuo u nove projekte. Kad sam bio u pripremama za Doru nije postojalo ništa drugo, samo to. Upravo zbog započetih drugih projekata ne bi se mogao posvetiti Dori u tolikoj mjeri u kojoj želim, a i dobro je da preskočim koju godinu”.

Foto: Boris Ščitar

(2)

Damir Kedžo okupio brojne autore i kolege na predstavljanju svog novog albuma “Tajna mojih pobjeda”