Singlom “Smicalica” bend Stereotrip najavljuje novi studijski album!

Alternativni rock bend iz Splita, Stereotrip, s najnovijim singlom “Smicalica” najavljuje novi album.

Ova rock pjesma, oštra i upečatljiva, ne samo da oduševljava svojim moćnim zvukom, već i tekstom koji nosi snažnu poruku. “Nisam rođen da budem netko drugi, ne” su stihovi iz pjesme koji se ističu kao srž njihovog kreativnog izraza, poručujući publici autentičnost i borbu za individualnost.

Bend čine Marko Petrović (bas i vokal), Roko Leni Ukić (bubnjevi), Ante Madunić (gitara) i Antonio Vuletić (klavijature), dok se u jesen 2023. pridružio i Ivo Tudor kao redoviti gost na koncertima i u studiju. Od osnivanja 2019. godine, Stereotrip je prepoznat po svojoj strasti i beskompromisnom pristupu glazbi, a energija koju unose u svaki nastup stvara poseban odnos s publikom.

“Smicalica” predstavlja korak naprijed u njihovom glazbenom putovanju i savršeni je uvod u njihov drugi studijski album najavljen za ovu godinu. Pjesma donosi novu dozu svježine i kreativnosti, a njen zvučni pejzaž u kojem se isprepliću čvrsti gitarski rifovi i snažni ritmovi pokazuju zrelost benda. Produkcija je pažljivo vođena pod palicom Saše Karabatka i Ivana Božanića, dok su snimanje i mastering realizirani u studiju Pavarotti u Mostaru.

Spot za pjesmu, koji je vizualno dojmljiv, režirao je Dinko Čvorić – Doringo uz pomoć Igora Bogdanovića zaduženog za kameru i rasvjetu. Spot prikazuje članove benda u snažnim, gotovo sirovim izvedbama, dok je prostor kluba Kocka u Splitu postao idealna pozornica za ovu rock priču.

(2)

Singlom “Smicalica” bend Stereotrip najavljuje novi studijski album!