Antonela Doko predstavlja novi singl “Ide li nam išta”

Mlada i talentirana glazbenica Antonela Doko objavila je svoju novu pjesmu “Ide li nam išta”, popraćenu izvrsnim lyric videom.

Ova pjesma s tekstom koji je već dobio pozitivne reakcije slušatelja, potvrđuje Antonelin status kao jedne od najperspektivnijih mladih zvijezda domaće glazbene scene. 

Glazbu je napisala Ines Prajo, tekst Arijana Kunštek, a za aranžman, produkciju i programiranje zaslužan je Ivan Popeskić. Ova godina je za Antonelu bila izuzetno uspješna. Osim što je završila studij klavira na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, u zadnjim je pripremama za objavu svog drugog studijskog albuma. Na njemu će se, uz aktualni singl “Ide li nam išta”, naći i “Imamo li problem”, ali i prošlogodišnji hit “Bum Bum”. Antonela tako nastavlja graditi svoju uspješnu karijeru, donoseći publici nove emocije kroz glazbu.

Antonela Doko je još 2017. godine osvojila Porina za Najboljeg novog izvođača, čime je postala najmlađa dobitnica ove prestižne nagrade. Njen prvi studijski album “O čemu pričamo” sastojao se od hitova kao što su “Tako kažeš”, “Odlična stvar” i “Onaj dan”.

(4)

Antonela Doko predstavlja novi singl “Ide li nam išta”