Marko Kovačević kreće solo – “Samo je ljubav jednakog ukusa” kao uvod u novi album

Crnogorski pjevač Marko Kovačević, poznat kao član podgoričkog sastava Kuba, započinje novu fazu u svojoj karijeri – solo putovanje.

Njegova najnovija pjesma “Samo je ljubav jednakog ukusa” donosi slušateljima notu pozitive i jedinstveni zvuk te služi kao najava za prvi solo album.

Pjesma prenosi univerzalnu poruku o ljubavi kao najvažnijem aspektu života. Kroz tekst i melodiju, Marko podsjeća da je voljeti i biti voljen suština, dok su sve druge stvari manje važne. Produkciju pjesme potpisuje Djuro Mihaljević, dodajući moderni glazbeni pečat Markovom autorskom radu. U zanimljivom spotu Marko se pojavljuje u ulozi slikara, okružen bojama i platnima.

Kao član sastava Kuba, Marko se već predstavio regionalnoj publici s pjesmama poput “Kari Šabanovi” i “Sklopka”, ali sada, s ovim prvim solo singlom, najavljuje novo poglavlje u svojoj karijeri. Publika s nestrpljenjem očekuje njegov prvi solo album, a “Samo je ljubav jednakog ukusa” postavlja temelje za ono što slijedi. Marko Kovačević dolazi iz glazbene obitelji, budući da je njegov otac, Slobodan M. Kovačević, osnivač legendarne grupe More i autor hitova poput “Konoba” i “More”. Jedno je sigurno – Marko je spreman nastaviti tu tradiciju, ali na svoj jedinstveni način!

(4)

Marko Kovačević kreće solo – “Samo je ljubav jednakog ukusa” kao uvod u novi album