By Brigita najavila svoj povratak na scenu

Nakon trogodišnje pauze Brigita Vuco, umjetničkog imena By Brigita vraća se na glazbenu scenu s čak tri nova singla. 

Upravo je predstavila svoj prvi singl “Besana” za koji potpisuje tekst i glazbu dok je aranžman i programiranje napravio Rino Rusmir. Miks i mastering odradio je Iso Miki, a produkciju je finalizirao Siniša Vuco. Kompletnu video produkciju potpisuje Lea Radolfi, a styling Jelena Vuco.

“‘Besanu’ sam napisala prije otprilike tri i pol godine. Imala sam inspriraciju i ono što sam napisala na papir jako mi se svidjelo, i melodija i tekst. Kad je došao red na izbor pjesme, odlučila sam prvo predstaviti ‘Besanu’ jer je jedna od najstarijih pjesama. Kasnije ćemo objaviti i novije pjesme, a na albumu će biti svega po malo”, rekla je Brigita.

Pjesmom “Besana” kao i s još dvije nove koje će predstaviti u iduća dva tjedna, By Brigita najavljuje svoj prvi studijski album koji će uskoro predstaviti publici. U dogovoru s ocem Sinišom Vucom, u planu je da njih dvoje istovremeno izdaju svoje nove albume i time zaokruže cijelu obiteljsku glazbenu priču.

Brigitino prvo glazbeno predstavljanje široj hrvatskoj javnosti bio je nastup na Dori 2021. godina kad je nastupila s autorskom pjesmom “Noći pijane”.

(9)

By Brigita najavila svoj povratak na scenu