Novi singl i spot rock benda Sinapsa ‘Sutra već tvoj’

Nakon odlične prve pjesme “Od trnja do zvijezda”, mladi rock bend iz Županje, Sinapsa, objavio je drugi singl “Sutra već tvoj”. Autor teksta je frontmen benda Ivan Zovak, glazbu potpisuje gitarist Petar Ivkić, a cijeli bend sastavio je aranžman pjesme. Produkciju pjesme potpisuje Švigi, Studio Šišmiš.

Spot koje je premijerno prikazan na CMC televiziji snimljen je u Županji na pet lokacija: željeznički kolodvor Županja, obiteljska kuća Andrijane i Damira Cvitanovića, šljunčara, park u centru grada i park restorana “Kristal”. Glumci u spotu, Ana Lučić i Toni Leaković su članovi Mrak teatra iz Županje.

Spot je producirao Studio 55, a za kameru i montažu pobrinuo se Matej Čehovski. Scenarij je djelo Elvire Lučić i Andrijane Cvitanović, Elvira Lučić i Matej Čehovski su režiseri, asistent u režiji je Andrijana Cvitanović, a za make up je bila zadužena Lidija Ferenc.

Priča benda Sinapsa traje već šest godina, no sve je ozbiljnije krenulo 2012. godine natjecanjem na Hypo Teens Music Starsu u Osijeku.

Članovi benda su: Ivan Zovak (vokal), Petar Ivkić (gitara), Kristian Šokčević (bubnjevi), Branimir Majačić (bas), Josip Abramović (gitara) i Juraj Vivana Šokičić (klavijature i back vokal), Klara Lešić (back vokal).

https://youtu.be/K2wcJhFXrHQ

(263)

Novi singl i spot rock benda Sinapsa ‘Sutra već tvoj’