Justin’s Johnson u spotu za ‘Tvrd’ završili u zatvoru

Justin’s Johnson, swing ska punk bend iz Splita, nakon prvog spota i singla “All in” s nadolazećeg istoimenog albuma, predstavljaju novi spot za singl “Tvrd”. Spot se radnjom nadovezuje na prethodni spot “All in”.

Redatelj spota je njihov vjerni suradnik Toni Mijač, a spot je snimljen u splitskom RoomEscapeu te na raznim lokacijama u Splitu i Dicmu. “U drugom spotu saznajemo što se događa s momcima kada su završili iza rešetaka na odsluženju kazne. Ali, naravno na kraju spota, dolazi do ponovnog zapleta koji će nas uvesti u treći spot”, objasnio je Toni Mijač.

Splitski bend ostao je vjeran svojim ska-punk korjenima i na njima nadogradio elemente swinga. Iza sebe imaju jedan album “Na krivom mjestu u pravo vrijeme” na kojem se nalazi 13 pjesama, među kojima su studentska himna “S faksa na kavu”, “Pijana posla”, postljetni hit “Savršen film”, “Razlog”, sjajna obrada kultne pjesme “Ča će mi Copacabana” te “1700 godina fjake” u kojem gostuje legendarni splitski punker Sveto Dalmatinski i mnoge druge. Singlovi “All in” i “Tvrd” najava su novog albuma koji je u pripremi.

https://youtu.be/a_mlqbILDNc

(161)

Justin’s Johnson u spotu za ‘Tvrd’ završili u zatvoru