Adastra predstavlja novi album “Tajni prolaz”

Zagrebački bend Adastra počastio je svoju publiku dugoočekivanim petim albumom “Tajni prolaz” koji je od danas dostupan na svim streaming platformama. 

Nakon vrlo uspješne ljetne turneje gdje je Adastra nastupila po cijeloj Hrvatskoj, sutra će održati koncertnu promociju albuma u klubu Sax! u Zagrebu.

Na petom albumu “Tajni prolaz” nalazi se 12 novih ljubavnih, rock pjesama te jedna angažirana pjesma “Tanki zid” posvećena podizanju svijesti o problemu nasilja nad ženama, koja je napisana u suradnji s autorom Zoranom Brajevićem (autor pjesme “Vjerujem u anđele” koju je otpjevao Oliver Dragojević). Adastra je također usred pripreme spota za pjesmu “Ona pored mene”, koja se nalazi na novom albumu.

Bend je osnovan 2005. godine, a na njihovom debitantskom albumu, koji je objavila Croatia Records u lipnju 2007. našao se singl “Nabujala rijeka” koji se brzo vinuo na vrhove top ljestvica hrvatskih radio i televizijskih postaja. Adastrino glazbeno putovanje uključuje otvaranje za britanski rock sastav MUSE pred više od 9.000 obožavatelja u Zagrebu. Njihova pjesma “Nabujala rijeka” stigla je čak do Los Angelesa, gdje se našla na kompilaciji Radio Expressa uz međunarodne zvijezde poput Jay-Z-ja i Katy Perry.

Trenutnu postavu Adastre čine Jeronim Jerko Szabolcs Marić (pjevač, gitarist, tekstopisac, producent i redatelj), Armando Filipi (bas gitara), Vladimir Jevicki (gitare) i Dinko Lupis (bubnjar, prateći vokal).

Osim predstavljanja svojih najnovijih pjesama, Adastra će u Saxu! izvesti i svoje najpoznatije hitove, a također će biti organizirana i tombola s mnoštvom nagrada. Naglasak je na glavnoj nagradi – električnoj bas gitari.

(12)

Adastra predstavlja novi album “Tajni prolaz”