Album “Za šaku ljubavi” Mladena Grdovića ponovo na 1. mjestu prodaje

Novi album Mladena Grdovića “Za šaku ljubavi” ponovo je na 1. mjestu Top liste najprodavanijih albuma.

Ovotjednim rezultatom, kako je službeno objavila Hrvatska diskografska udruga, album “Za šaku ljubavi” je prvi od ploče “Šamar” Hladnog piva koji se na vrhu liste našao četiri tjedna.

Album objavljen uoči Mladenovog velikog koncerta u Višnjiku nazvan je po pjesmi koju je izveo na CMC festivalu u Vodicama 2022. godine. Osim ove, novi studijski album nudi još nekoliko festivalskih uspješnica sa Splitskog i CMC festivala na kojima se Grdović gotovo svake godine pojavljuje.

“Vilo moja sva u bilom”“Ne plači za njom majko”“Dalmatinca mater rodi”“Nije meni lako” su pjesme kojima je Mladen osvojio i publiku i radijske top ljestvice, a uz njih na novom albumu nalazi se i nekoliko suradnji.

Mladen Grdović na obljetničkom koncertu povodom 45 godina karijere

“Samo je jedna Dalmacija”, pjesma je koju je Mladen Grdović otpjevao u suradnji s mladom slovenskom pjevačicom Ninom Donelli, duhoviti “Vinograd” nastala u suradnji s Mejašima, te jedna od posljednjih “Arsenal”, pjesma posvećena rodnom Zadru koju je otpjevao uz Duška Lokina i Juru Brkljaču. Uz ove već poznate pjesme, dvije su sasvim nove “Dica Dalmacije” i “Da san zna”.

“Sretan sam što je ovaj moj novi album ovako dobro primljen i što ljudi i pored digitalnih platformi kupuju CD-e. Iako je većina pjesama s ovog albuma već poznata, promocija ovog albuma tek sad počinje, a to znači da ću i nove pjesme pjevati na koncertima. Veselim im se jer je to najbolji kontakt s publikom”, rekao je Mladen Grdović.

(19)

Album “Za šaku ljubavi” Mladena Grdovića ponovo na 1. mjestu prodaje