Amir Kazić Leo predstavlja moćnu baladu “Raširena kapija”

Amir Kazić Leo objavio je novu pjesmu “Raširena kapija”, nostalgičnu baladu koju će premijerno izvesti na CMC festivalu u Vodicama.

Cijelu priču prati lyric video u produciji CroRec Video odjela. Za glazbu i aranžman zaslužan je Branimir Mihaljević, a tekst potpisuje Mario Mihaljević.

“Obitelj Mihaljević znam već nekih tridesetak godina jer je Branimir Mihaljević radio na mom albumu ‘Leo’ 1996. godine u izdanju Croatia Records. Naravno i s Mariom sam se intezivno družio. U jednom od takvih naših druženja spomenuo sam Mariu da mi on nikad nije napisao pjesmu u ovih 30 godina. Samo nekoliko dana kasnije, Mario mi je poslao ovu pjesmu, a Branimir ju je uglazbio. Pjesma me osvojila, a godi mi i da je pisana baš za mene jer me tako Branimir i Mario doživljavaju”, izjavio je Leo.

Prizvuk tambure, violine i harmonike i sentimentalni tekst stvorili su toplu i pomalo nostalgičnu atmosferu koja podsjeća na kvalitetno provedene trenutke s prijateljima u udobnosti i toplini male seoske kuće.

“Ovo je pjesma kakve su se nekad pisale i uvjeren sam da će publika prepoznati emociju i iskrenost koju smo svaki na svoj način unijeli u nju. Zaista, vjerujem u ovaj autorski tim što potvrđuju srebrne i zlatne naklade mojih dosadašnjih albuma”, ispričao je glazbenik.

Emocija u vokalu ovog izvanrednog pjevača i nakon mnogo godina uspješne karijere uvijek iznova očarava. Publika uvijek prepozna njegove pjesme, a on ih uvijek savršeno odabere tako da odgovaraju njegovom senzibilitetu.

Foto: Marina Pešić

(17)

Amir Kazić Leo predstavlja moćnu baladu “Raširena kapija”