Ana Žagar i Ličke Drvosječe predstavljaju “Raj na zemlji”

Novim singlom i spotom “Raj na zemlji” Ana Žagar i Ličke Drvosječe uspjeli su ujediniti cijelu Hrvatsku.

Ana Žagar je na glazbu i stihove Ive Žagara svojom prepoznatljivom vokalnom interpretacijom odlično donijela cijelu pjesmu. Nakon pjesme “Lička kapa” čini se da je ova glazbena ekipa ponovo na tragu novog hita.

Mario Šulina (Produkcija Nova) potpisuje produkciju videospota u kojem je Ana u tri minute pjesme preletjela cijelu Hrvatsku nebom, kopnom i morem. Kadrovi spota vrlo uvjerljivo prikazuju sve ljepote naša domovine, a Ana je prikazana kao poslanica pjesme koja širi ljubav i jedinstvo cijelog naroda. Puno je scena snimano na Plitvičkim jezerima i to baš u jesen kada sve odiše neodoljivim akvarelom svih boja. Vukovar, sniman dronom s neba fascinira izgledom i budi uspomene. Ovo je poruka iz refrena pjesme:

“Raj na zemlji napravio Bog narodu Hrvatskom,
Raj na zemlji napravio Bog, u srcu je mom”

Jednostavnost melodije svakom slušatelju vrlo brzo ulazi u uho i svi koji prvi put slušaju “Raj na zemlji” već na prvom refrenu pjevaju uz uvijek raspjevanu Anu Žagar i Ličke Drvosječe. Ivo Žagar, kao producent i manager benda najavio je za veljaču 2024., nakon povratka s američke turneje, izlazak novog studijskog albuma.

(45)

Ana Žagar i Ličke Drvosječe predstavljaju “Raj na zemlji”